search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:19
MENU CLOSE

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Σήμερα η βάφτιση του γιου τους στην Πάτμο

10.07.2021 15:13
balatsinou_kikilias

Την ομορφότερη στιγμή της ζωής του, μετά τη γέννηση του γιού τους, θα βιώσουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.

Το ζευγάρι βαφτίζει τον γιο του σε μια λιτή τελετή με ελάχιστους καλεσμένους στον αγαπημένο προορισμό του που δεν είναι άλλο από το νησί της Πάτμου.

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Υπουργό Υγείας και την παρουσιάστρια με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Tο πρώτο του όνομα του μωρού τους θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο.

Στο νησί βρίσκονται και οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, που αντάμωσαν δύο χρόνια μετά με αφορμή τη βάπτιση του αδερφού τους, Kikilia Jr.

Διαβάστε επίσης:

Δυο Μπογδάνοι μαζί: Όταν ο Μπογδάνος συνάντησε τον Μπόγδανο και δημιούργησαν… «Μπογδανοκατάσταση»

Καραμανλής- Παζαΐτη: Τα δίδυμά τους τελείωσαν το Λύκειο – Ποζάρουν με τους γονείς τους (Photo)

Το παρασκήνιο πίσω από τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά και ο… φόβος της κυβέρνησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:10