search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 05:20
MENU CLOSE

Euro 2020: «Oh no… Not Again» – Δάκρυα και περηφάνια στα αγγλικά πρωτοσέλιδα (photos)

12.07.2021 09:39
mirro

Θλίψη, απογοήτευση αλλά και περηφάνια κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του αγγλικού τύπου μετά την ήττα στα πέναλτι από την Ιταλία, στον τελικό του Euro.

Το τρόπαιο τελικά δεν… γύρισε σπίτι παρά τις «προσευχές» εκατομμυρίων Άγγλων που από το βράδυ της Κυριακής είδαν για μια ακόμη φορά ένα Euro να ολοκληρώνεται χωρίς τίτλο για την ομάδα τους.

“Oh no! Not again”, (Ωχ όχι. Όχι πάλι) είναι η αναφορά της Mirror Sport, η οποία κάνει αναφορά στην κατάρα των πέναλτι. «Το αγγλικό όνειρο τελείωσε και η κατάρα των πέναλτι χτύπησε και πάλι, όμως τα νεαρά Λιοντάρια του Σάουθγκέιτ ένωσαν το έθνος», προσθέτει μετά τον τίτλο.

Για «έμφραγμα», κάνει λόγο ο Guardian έSport έχοντας μια φωτογραφία με τους συντετριμμένους Άγγλους διεθνείς μετά τη λήξη του τελικού του Euro. «Αυτό πρόκειται να πονέσει», είναι το σχόλιο της Telegraph.

Πιο αισιόδοξες οι αντιδράσεις από τη Metro και τη Sun. «Τα λιοντάρια, μας έκαναν υπερήφανους», αναφέρει η πρώτη με μια φωτογραφία του Σάουθγκεϊτ με τον Σάκα που έχασε το τελευταίο πέναλτι.

«Η υπερηφάνεια των Λιονταριών», είναι το σχόλιο της δεύτερης και προσθέτει: «Η Αγγλία έχασε στα πέναλτι ξανά, αλλά μην σας νοιάζει παιδιά, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τον επόμενο χρόνο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Daily Express.

Η κατάρα των πέναλτι και στο εξώφυλλο της Daily Telegraph. «Όλα τελειώνουν με δάκρυα», λέει η Daily Mail.

Διαβάστε επίσης:

Euro 2020: It’s going Rome – Η Ιταλία στην κορυφή της Ευρώπης (Videos)

Euro 2020: Πώς πανηγύρισε το γκολ της Αγγλίας η βασιλική οικογένεια (Video)

Euro 2020: Μικρή διακοπή από εισβολή θεατή στον αγωνιστικό χώρο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24