search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:58
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: Βρετανίδες με κορωνοϊό «δραπέτευσαν» από το ξενοδοχείο καραντίνας

12.07.2021 21:03
tourists_new

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο νησί του Ιονίου, όπου τουρίστριες που είχαν διαγνωστεί θετικές στην COVID-19 αποφάσισαν να κάνουν τη… μεγάλη απόδραση.

Οι τέσσερις τουρίστριες από τη Βρετανία είχαν διαγνωστεί θετικές στον κορωνοϊό και παρουσίαζαν τις προηγούμενες ημέρες ήπια συμπτώματα της ασθένειας. Βάσει πρωτοκόλλου, μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο καραντίνας στο Κερί της Ζακύνθου. Ωστόσο, τα ξημερώματα της Δευτέρας, πετούσε η πτήση τους για την Αγγλία και οι τέσσερις κοπέλες αποφάσισαν να το σκάσουν από το ξενοδοχείο καραντίνας και να πετάξουν πίσω στην πατρίδα τους.

Από το ξενοδοχείο στο Κερί, αντιλήφθηκαν ότι οι τέσσερις Βρετανίδες λείπουν από τα δωμάτια τους, ειδοποιήσαν τον ΕΟΔΥ και αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία. Έτσι, μόλις οι τέσσερις κοπέλες έφθασαν στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, τις περίμεναν αστυνομικοί, που τις οδήγησαν σε ειδική αίθουσα του αεροδρόμιου. Από εκεί με ασθενοφόρα οδηγήθηκαν ξανά στο ξενοδοχείο καραντίνας.

Πληροφορίες: ermisnews.gr

Διαβάστε επίσης

Πάνω από 2.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού – 139 διασωληνωμένοι

Δήμαρχος Γλυφάδας: Τηρήστε τα μέτρα, η επιδημιολογική εικόνα είναι χειρότερη από ποτέ

Υποχρεωτικός o εμβολιασμός σε γηροκομεία και υγειονομικούς – Μόνο εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:56