search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:45
MENU CLOSE

Φάνης Χριστοδούλου: Τα νεότερα για την υγεία του μετά το σοβαρό τροχαίο

13.07.2021 10:46
fanis_xristodoulou_new

Καθησυχαστικοί είναι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Φάνη Χριστοδούλου, που τραυματίστηκε χθες σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, στην Πάρο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει υποστεί μεν σωματικές κακώσεις, χωρίς όμως ευτυχώς να έχει επηρεαστεί κάποιο ζωτικό όργανο του.

Ο Φάνης Χριστοδούλου διακομίστηκε με ελικόπτερο από την Πάρο στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στο ΚΑΤ.

Mετά το τροχαίο μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της Πάρου όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του στο γόνατο και στον ώμο.

Όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος ο Φάνης Χριστοδούλου φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει κάποιο άλλο όχημα με αποτέλεσμα να πέσει από τη μοτοσικλέτα του και να τραυματιστεί.

Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο νησί και διατηρεί πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Νάουσα της Πάρου.

Διαβάστε επίσης:

Φάνης Χριστοδούλου: Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του – Έχει μεταφερθεί στην Αθήνα

Σοβαρό τροχαίο για τον Φάνη Χριστοδούλου – Μεταφέρθηκε με C-130 από την Πάρο στο Θριάσιο

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Το πρώιμο σύμπτωμα στα χέρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:44