search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:33
MENU CLOSE

Δώρος Παναγίδης: «7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση» (Photo)

16.07.2021 09:58
dorospanagidis
@Facebook/Doros Panayides

Μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Δώρος Παναγίδης, που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι Power of Love.

Ο Δώρος Παναγίδης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου έγραψε για την κατάστασή του, κάνοντας κι έναν απολογισμό του ποιοι ήταν δίπλα του σε αυτήν την δοκιμασία:

«7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου. Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.

Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης. Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις.

Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ».

Διαβάστε επίσης:

Σε 11 χρόνια «έκλεισαν» 6 αθλητικές εφημερίδες

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία των Ελλήνων «Μπέκαμ» και το διαζύγιο

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Η βουλευτής που είναι πιο δημοφιλής από τους Υπουργούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:33