search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:49
MENU CLOSE

Παραλήρημα Μπέου για Αγριά: «Πρόκειται για επιστήμονες του κ@λου»

17.07.2021 14:27
axilleas_beos

Οργισμένο παραλήρημα Μπέου από την Ολλανδία στο αίτημα επιστημονικών φορέων του Βόλου για εισαγγελική παρέμβαση στο θέμα της υδροδότησης της Αγριάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, στην ανακοίνωσή του ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει:

«Από την Ολλανδία όπου βρίσκομαι για δυο μέρες προκειμένου να παρακολουθήσω την προετοιμασία της ομάδας του Βόλου ενημερώθηκα για το νέο ατόπημα των λεγόμενων και συνδικαλιστών του…, που, εκμεταλλευόμενοι το όποιο κύρος των επιστημονικών φορέων που εκπροσωπούν, προσπαθούν να κτίσουν πολιτικές καριέρες και να προωθήσουν προσωπικά ιδιοτελή συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και – ακόμη χειρότερα – εκμεταλλευόμενοι την ανησυχία των πολιτών.

Οι κραυγές τους για εισαγγελική παρέμβαση στο θέμα που ανέκυψε με την υδροδότηση της Αγριάς και που, προς απογοήτευσή τους, λύθηκε άμεσα και σε χρόνο ρεκόρ, δείχνουν το μέγεθος της υποκρισίας των ενεργειών τους, αποκαλύπτουν τις πραγματικές στοχεύσεις τους και θα πρέπει να προβληματίσουν τους επιστήμονες – μέλη των συλλόγων αυτών για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της εκπροσώπησης που τους παρέχουν.

Ας συνειδητοποιήσουν ότι τέτοιου είδους πολιτικάντηδες, με τέτοιες νοοτροπίες και πρακτικές έχουν ξεπεραστεί και περιθωροποιηθεί από την ίδια την κοινωνία. Αντί να παλεύουν μάταια να βγουν στο φως από το περιθώριο που τους έθεσαν οι πολίτες, διαπράττοντας απρέπειες και υποπίπτοντας σε χονδροειδείς γκάφες ας ασχοληθούν με την επιστήμη τους για να φανούν και χρήσιμοι σε κάτι».

Διαβάστε επίσης:

Ο Χάρης Θεοχάρης είπε «ναι» στα τοπικά lockdown (Video)

Θετικός στον κορωνοϊό -καίτοι εμβολιασμένος- ο Γιάννης Μώραλης

Βουλή: «Μπλόκο» στους ανεμβολίαστους βουλευτές από το βήμα ζητά ο Ανδρέας Λοβέρδος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58