search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:03
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: 3 γυναίκες από το παρελθόν του συζυγοκτόνου στο επίκεντρο – Είχε διαγράψει μηνύματα και τηλέφωνα

18.07.2021 15:44
glyka_nera_babis_new

Το βαθύτερο κίνητρο του 32χρονου συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναζητούν οι Αρχές για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews, τα τελευταία στοιχεία που εξετάστηκαν έχουν να κάνουν με το παρελθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τις επαφές του με τρεις γυναίκες.

Οι ερευνητές κατάφεραν μέσα από αναλύσεις κινητών τηλεφώνων και διαδικτυακών προφίλ να εντοπίσουν τις τρεις γυναίκες, με τις οποίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να είχε στενές σχέσεις. Σκοπός ήταν να προσδιοριστούν οι σχέσεις που είχαν με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο για να διαπιστωθεί αν είχε επηρεαστεί με οποιοδήποτε τρόπο η σχέση με την Καρολάϊν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις γυναίκες δεν έχουν ουδεμία σχέση με τη δολοφονία της Καρολάϊν, καθώς είχαν σταματήσει να έχουν επαφή με τον Αναγνωστόπουλο εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, από τις έρευνες στα εργαστήρια προέκυψε πως ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είχε διαγράψει τα τηλέφωνα των συγκεκριμένων γυναικών και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλαζαν σε διαδικτυακές εφαρμογές.

Οι αστυνομικοί, πάντως, δεν πήραν καταθέσεις από τις τρεις γυναίκες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε φιλικές κουβέντες που είχαν μαζί τους προέκυψαν πολύτιμα στοιχεία για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που ενδέχεται να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Πνιγμός η αιτία θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς -Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή

Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς – «Μην μεγαλώσετε έτσι τους γιους σας» (Video)

Φολέγανδρος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 26χρονης – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 30χρονος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:59