search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:54
MENU CLOSE

Κύπρος: Η επίθεση στον σταθμό Sigma την ώρα του δελτίου ειδήσεων – Η on air αντίδραση του παρουσιαστή (Video)

19.07.2021 09:46
kipros_tv

Επίθεση με κροτίδες, στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, έκαναν, το βράδυ της Κυριακής, ομάδες ατόμων διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αποτέλεσμα ήταν να ανάψουν φωτιές και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Οι διαδηλωτές εισέβαλαν αρχικά στον προαύλιο χώρο του συγκροτήματος, ενώ κατόπιν κατευθύνθηκαν εντός του συγκροτήματος, την ώρα μάλιστα που ήταν σε εξέλιξη η μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ο παρουσιαστής του δελτίου και δημοσιογράφος, Νέστορας Βασιλείου, ενημερώθηκε από το κοντρόλ για την κατάσταση που επικρατούσε.

«Το συγκρότημα αυτή την ώρα που μιλάμε δέχεται επίθεση. Φαίνεται να έχουμε φωτιά στην πύλη του συγκροτήματος, αν μας ακούει η αστυνομία ας κάνει κάτι» Δημοσιογράφοι ακούγονται πανικόβλητοι να μιλάνε στον παρουσιαστή μέσω ακουστικού.

«Εάν μας ακούει η Αστυνομία ας κάνει κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σπάνε τα αυτοκίνητά μας, ακούω να ουρλιάζουν οι συνάδελφοι στο ακουστικό, δεν ξέρω τι άλλο να πω», είπε συγκλονισμένος.

«Φλέγεται η πύλη του συγκροτήματος. Άνθρωποι βρίσκονται μέσα και σπάνε τα αυτοκίνητά μας. Πετάνε πέτρες, σπάνε παράθυρα, μπουκάλια, φωνές. Επικρατεί μια κατάσταση. Τι να πει κανείς, δυστυχώς», περιέγραψε.

«Το έχουν κάνει όλα λαμπόγυαλο, αν είναι ποτέ δυνατόν… Σε μια δημοκρατική χώρα εν έτει 2021. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω».

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ3: Συνεχείς διευθυντικές παραιτήσεις

Τηλεόραση: Για ρεκόρ η επόμενη χρονιά – 14 ψυχαγωγικά προγράμματα την εβδομάδα

Ελένη Μενεγάκη: Τα 2 πρόσωπα – έκπληξη στο πάνελ της νέας της εκπομπής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32