search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:24
MENU CLOSE

Πέννυ Μπαλτατζή: Οι 4 αποβολές και το πένθος μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα (Videos)

21.07.2021 11:01
penny-mpaltatzi-new

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσει τον γιο της μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή η οποία εξομολογείται ότι κατάφερε να γίνει μητέρα έπειτα από 4 αποβολές.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια αναφέρεται, επίσης, και στην ασθένεια που αντιμετώπιζε η μητέρα της, όπως και για την περίοδο που έπρεπε να διαχειριστεί το πένθος της.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι πριν γίνω μητέρα ήταν η περίοδος που είχα και την μαμά μου άρρωστη. Τα είχα όλα μαζί. Έπρεπε να διαχειριστώ το πένθος μου, πενθούσα για την μαμά μου, γιατί ήξερα ότι θα φύγει από την ζωή.

Παράλληλα, πενθούσα και για όλο αυτό που περνούσα. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να φτάσω στην πηγή και να έρθει η ώρα να γνωρίσω στην μαμά μου ένα παιδάκι. Οπότε, έδωσα χρόνο στον εαυτό μου και είπα ότι δεν θα κάνω παιδί από απωθημένο. Κοίταξα τον εαυτό μου και το σώμα μου.

Ησύχασα, όταν έφυγε από την ζωή η μαμά μου, γιατί ηρέμησε. Και τότε είπα στον Χρήστο ότι τώρα είμαι έτοιμη να προσπαθήσουμε πάλι. Και έμεινα έγκυος από την πρώτη φορά, μετά από τέσσερις αποβολές» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Παντού», παροτρύνοντας τις γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί, να μην τα παρατούν.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ας κάνουμε τις γυναίκες να κλαίνε μόνο από τα γέλια (Photo)

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Δείχνει το αγαπημένο της μαγιό και… ρίχνει το Instagram (Photo)

Μύκονος: Παρά το lockdown, οι επώνυμοι συρρέουν στο νησί (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:24