search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:28
MENU CLOSE

Τόλης Βοσκόπουλος: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία – Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» (photos/video)

21.07.2021 14:59
Untitled design (3)

Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Συντετριμμένη η σύζυγος του Άντζελα Γκερέκου αλλά και οι πιο κοντινοί του συνεργάτες που παραβρέθηκαν και αυτοί για να είναι κοντά στο τελευταίο ταξίδι του.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε λίγο μετά τις 3:00 μ.μ. στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Σε κλίμα οδύνης η σύζυγος του εκλιπόντος Άντζελα Γκερέκου έφτασε μαζί με την κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη με την κόρη της Δανάη, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο αν. υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Ζωζώ Σαπουτζάκη ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Παϊτέρης, ο Αντύπας, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Ηλίας Ψινάκης, κ.ά.

Στεφάνι έστειλε ο πρωθυπουργός, καθώς και η Μαίρη Λίντα, οι Μίμης και Λούκισσα Πλέσσα, οι Γιώργος και Άννα Νταλαρα, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Φώτης Μεταξόπουλος κ.ά.

«Ο Τόλης δεν ήταν μόνο της οικογένειας του ήταν όλης της Ελλάδας. Ήταν ένα αηδόνι στις αυλές όλων μας. Άξιος άνθρωπος, με ταπεινή καταγωγή που πραγματοποίησε τα όνειρά του. Αλτρουιστής και δοτικός, ένας αληθινός άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία», τόνισε στον επικήδειο λόγο του ο δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλος.

«Αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι» και «Ένα ρολόι σταματημένο» με μία φωνή τραγουδούν οι θαυμαστές του. Δεν αποχαιρετούν με κλάματα τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά με τις επιτυχίες του που συντρόφευσαν γενιές και γενιές.

«Τα λόγια μας δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη για την απώλεια. Στις μεγάλες συναυλίες του σωματείου μας ήσουν πάντα παρών. Σε ευχαριστούμε και σε αποχαιρετούμε. Η ανάμνηση σου θα είναι πάντα ζωντανή γεμάτη καλοσύνη και φως» ανέφερε το σωματείο τραγουδιστών.

Η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου ξέσπασε σε κλάματα

Στον τελευταίο αποχαιρετισμό του Τόλη βοσκόπουλου παραβρέθηκε και η σύζυγος του Έλληνα Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.07.2021

Ντυμένες στα μαύρα η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, έφτασαν πιασμένες χέρι – χέρι στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στην κηδεία, βρέθηκε φυσικά και πλήθος απλού κόσμου για να αποχαιρετήσει και να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του λαοφιλή τραγουδιστή.

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου

O κόσμος βρέθηκε από νωρίς εκεί προκειμένου να αποχαιρετήσει τον μεγάλο καλλιτέχνη. Συγκινημένοι, όλοι όσοι βρίσκονται στο νεκροταφείο τραγουδούν τα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου και το κλίμα είναι βαρύ και πολύ φορτισμένο.

Τη σορό του δημοφιλούς ερμηνευτή συνόδευσαν οι μουσικοί του με τέσσερα μπουζούκια και ένα κλαρίνο στο ρυθμό των τραγουδιών του αγαπημένου τους συνεργάτη. “Αθάνατος” ήταν η τελευταία κουβέντα των αγαπημένων του πριν τον αποχαιρετήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Βοσκόπουλου: Συντετριμμένος ο μαέστρος του – «Ήταν η αφορμή που έμαθα μπουζούκι» (video)

Τόλης Βοσκόπουλος: Σήμερα η κηδεία του σπουδαίου ερμηνευτή – Τι ζήτησε η Άντζελα Γκερέκου

«Έφυγε» ο θεατράνθρωπος Γιώργος Μεσσάλας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:24