search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:53
MENU CLOSE

Ερώτηση Πολάκη για το θάνατο Βαλυράκη

23.07.2021 17:52
polakis_new

Ακόμα ένας βουλευτής φέρνει στη Βουλή το ζήτημα του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, ζητώντας την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Με ερώτησή του προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, διαπιστώνει απροθυμία συνεργασίας μεταξύ των συναρμόδιων υπουργείων για τη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, η οικογένεια του οποίου κατέθεσε μήνυση για κωλυσιεργία, αλλά και τα στοιχεία από ιατροδικαστικό έλεγχο δείχνουν ότι μπορεί να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Ο Π. Πολάκης σημειώνει ότι παρά τις διαβεβαιώσεις των υπουργών Δικαιοσύνης και Ναυτιλίας, όχι μόνο ακόμα δεν έχει γίνει κάτι, αλλά παρατηρούνται καθυστερήσεις στη διερεύνηση της υπόθεσης. Επίσης, τονίζει ότι η συνδρομή της αστυνομίας έφερε άμεσα «την κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα επί 14 ώρες στις 19/4/2021 στην Διεύθυνση Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος και κατονόμασε τους δράστες αφού δεν εμπιστευόταν τις τοπικές Λιμενικές Αρχές».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Π. Πολάκης ρωτά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη:

«1) Επιθυμείτε ως Υπουργός να συνδράμετε με τον μηχανισμό και τα ικανότατα στελέχη που απαρτίζουν τις υπηρεσίες σας στην προσπάθεια διαλεύκανσης του στυγερού εγκλήματος ή ο Υπουργός Ναυτιλίας κος Πλακιωτάκης δεν επιθυμεί για τους δικούς του λόγους την συνδρομή σας;

2) Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε για να υπάρξει δικαίωση και απονομή δικαιοσύνης στην εν λόγω υπόθεση;».

Διαβάστε επίσης

Νέα προσέγγιση του Πατριαρχείου Αντιοχείας με το Οικουμενικό – Η αποστολή της κυβέρνησης

Λοβέρδος: Να απομακρυνθούν Χρηστίδης – Χριστοδουλάκης, μεταβατική η Γεννηματά

Στη Βουλή η υπόθεση Βαλυράκη – Η εμπλοκή ψαράδων οργανωμένων στην Χρυσή Αυγή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01