search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:42
MENU CLOSE

Η Ντέμι Λοβάτο γύρισε την πρώτη της σκηνή σεξ και το… «γιόρτασε» αναλόγως (Photo)

27.07.2021 11:03
demi-lovato

Η Ντέμι Λοβάτο γύρισε την πρώτη της σκηνή σεξ και μοιράστηκε τη «νίκη» της με τους φαν της στα social media.

Όπως έγραψε στο Instagram η διάσημη τραγουδίστρια, θεωρεί αυτήν τη σκηνή μία προσωπική νίκη, καθώς της έδωσε αυτοπεποίθηση για την εξωτερική της εμφάνιση και την έκανε να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της.

Έτσι, η Ντέμι Λοβάτο ανέβασε στο Instagram μία σέξι φωτογραφία της για να μοιραστεί με τους followers την εμπειρία της και έγραψε στη λεζάντα:

«Σήμερα έπρεπε να γυρίσω μία ερωτική σκηνή. Την πρώτη μου. Είχα λίγο άγχος, αλλά οι υπόλοιποι ηθοποιοί και η παραγωγή ήταν τόσο επαγγελματίες και τόσο σωστοί στην συνεργασία μας, που με ηρέμησαν αμέσως. Τότε, σκέφτηκα πόσο περήφανη είμαι που μπορώ επιτέλους να νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και να κάνω κάτι τέτοιο. Πριν, με το ζόρι έδειχνα τα χέρια μου. Και τώρα…κάνω αυτό! Παρόλα αυτά, δεν νιώθω πάντα καλά με το σώμα μου, οπότε τώρα που νιώθω τόσο σέξι, επέλεξα να δημοσιεύσω αυτή την φωτογραφία. Είναι σημαντικό να γιορτάζεις τις μικρές σου νίκες. Ένα ζήτω λοιπόν, για αυτή την σπάνια τόνωση της αυτοπεποίθησής μου και ένα ζήτω για το αμήχανο, αστείο σεξ».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος: Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου την ημέρα που ο τραγουδιστής θα είχε γενέθλια (Photo)

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ : Aπομακρύνθηκε ο δικαστής που διαχειρίζονταν το διαζύγιο τους

Οτζιάς: Όλη η μαγεία των Κυκλάδων σε μία παραλία (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:41