search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:38
MENU CLOSE

Joey Jordison: Πέθανε στα 46 του ο πρώην ντράμερ των Slipknot (video)

28.07.2021 09:44
JoeyJordison

Ο ντράμερ και συνιδρυτής του συγκροτήματος Slipknot, Joey Jordison πέθανε σε ηλικία 46 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες γύρω από την αιτία θανάτου του, παρά μόνο πως έφυγε ήρεμα στον ύπνο του, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Με μεγάλη μας θλίψη μοιραζόμαστε την είδηση πως ο Joey Jordison, διάσημος ντράμερ, μουσικός και καλλιτέχνης, απεβίωσε ήρεμα κατά τη διάρκεια του ύπνου του στις 26 Ιουλίου 2021. Ήταν 46 ετών.

Όσοι τον ήξεραν, αντιλαμβάνονταν την ευφυία και την αντίληψή του, την ευγενική του προσωπικότητα, τη μεγάλη του καρδιά και την αγάπη του για οτιδήποτε είχε να κάνει με την μουσική και την οικογένεια. Η οικογένεια του Joey ζητάει από τους φίλους, δημοσιογράφους και θαυμαστές του να δείξουν κατανόηση τη θέλησή μας για ιδιωτικότητα και ηρεμία σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες ώρες».

Η συνεργασία του με τους Slipknot κράτησε από την ίδρυσή της το 1995 έως και το 2013 που απολύθηκε, χωρίς ποτέ να γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ο Jordison δήλωσε αργότερα πως δεν είχε αποχωρήσει οικειοθελώς. Συνεργάστηκε και με άλλες μπάντες, παίζοντας κιθάρα για τους Murderdolls. Ίδρυσε τους Scar the Martyr και ανέλαβε ντράμερ τόσο για αυτούς όσο και για την τελευταία μπάντα με την οποία έπαιζε ως τον θάνατό του, τους Sinsaenum.

Διαβάστε επίσης:

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε Χαρδαλιά και Πρετεντέρη (video)

Μηχανογραφικό 2021: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής

Καιρός σήμερα: Ακραίο κύμα καύσωνα – Πόσες μέρες θα διαρκέσει (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01