ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 05:07
MENU CLOSE

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Διεθνές θέμα η απόλυση Καρμοίρη από την ΕΡΤ

28.07.2021 18:14

Θέμα σε βρετανικό μέσο έγινε η αποπομπή του Δημοσθένη Καρμοίρη από τη Δημόσια τηλεόραση μετά το ρατσιστικό του σχόλιο για Νοτιοκορεάτη αθλητή.

Λίγες ώρες αργότερα, η ΕΡΤ ανακοίνωσε την παύση της συνεργασίας της με τον Δημοσθένη Καρμοίρη. «Ρατσιστικά σχόλια δεν χωρούν στη Δημόσια Τηλεόραση. Η συνεργασία του Δημοσθένη Καρμοίρη με την ΕΡΤ παύθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1», ανέφερε η ανακοίνωση.

Βρετανικό Μέσο για την απόλυση Καρμοίρη

Η εν λόγω είδηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τα διεθνή μέσα μιας και το βρετανικό sportbible έγραψε: «Σχολιαστής των Ολυμπιακών Αγώνων απολύθηκε μετά από ρατσιστικό σχόλιο στον αέρα».

Ενώ, στη συνέχεια, αναφέρεται στο κείμενο: «Ο Δημοσθένης Καρμοίρης, ένας έμπειρος Ελληνας παρουσιαστής, έκανε ένα σοκαριστικό σχόλιο για τον Νοτιοκορεάτη Γέουνγκ Γιουνγκ-σικ, μετά την επικράτησή του κόντρα στον συμπατριώτη του Παναγιώτη Γκιώνη, στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ». Οι Βρετανοί παραθέτουν το σχόλιό του και συνεχίζουν: «Ο Καρμοίρης γέλασε με το σχόλιό του, αλλά πλέον απολύθηκε από το κανάλι του, την ΕΡΤ, και έχασε τον ρόλο του σχολιαστή των Ολυμπιακών Αγώνων».

Διαβάστε επίσης:
Σίσσυ Χρηστίδου: «Επιτέλους μπορώ να το φωνάξω πως είμαι πια στο Mega» (Video)

ΑΝΤ1: Φέρνει το «Ρουκ Ζουκ» για επώνυμους τη νέα σεζόν

«Άγριες Μέλισες»: Άρχισαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου (Photos)

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02
Exit mobile version