search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Κακοποίηση – Χανιά: Εντοπίστηκε ο 18χρονος με νοητική υστέρηση που είχε εξαφανιστεί

29.07.2021 20:56
peripoliko (2)

Έληξε ο συναγερμός στα Χανιά, καθώς εντοπίστηκε ο 18χρονος με νοητική υστέριση που έπεσε θύμα κακοποίησης και αναζητούνταν από το πρωί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, τον νεαρό είδε κάτοικος της περιοχής να κάνει βόλτα μαζί με τον παππού του στην πλατεία του χωρίου και ενημέρωσε τις Αρχές. 

Στην συνεχεία, ο 18χρονος παρελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πλατανιά όπου θα καταθέσει τι συνέβη. 

Άγνωστο παραμένει το πού θα διανυκτερεύσει ο 18χρονος, μέχρι την Παρασκευή που θα εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για το ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία του.

Υπενθυμίζεται πως ο 18χρονος ζούσε στο σπίτι του υπερήλικα παππού του από την ημέρα που συνελήφθη ο πατέρας του.

Στην συνέχεια είχε έρθει σε συνεννόηση με την αστυνομία, ότι την Πέμπτη, που ήταν η ημέρα του δικαστηρίου για την κηδεμονία, θα πήγαινε αστυνομικός να τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στα δικαστήρια.

Πράγματι, αστυνομικός μετέβη το πρωί στο σημείο όμως ο 18χρονος έλλειπε, με συνέπεια να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

Με εντολή της Εισαγγελέως Χανίων προς τις αστυνομικές αρχές, διεξήχθη εξονυχιστική έρευνα για τον εντοπισμό του, ενώ θα  διερευνηθούν οι συνθήκες στις οποίες διέμενε το παιδί το προηγούμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι σε ό,τι αφορά την υπόθεση στις φυλακές οδηγήθηκαν μετά την χθεσινή μαραθώνια απολογία τους στην ανακρίτρια Χανίων, ο πατέρας και ο 66χρονος φίλος του στα Χανιά, που κατηγορούνται για την σωματική και σεξουαλική κακοποίηση του 18χρονου γιου του πρώτου που μάλιστα είναι άτομο με αναπηρία.  

Οι δύο άνδρες κατά τη διαδικασία, αν και προσπάθησαν να πείσουν τους δικαστικούς λειτουργούς για την αθωότητά τους, τελικά φαίνεται ότι δεν τους έπεισαν, με τις αρχές μάλιστα να κατηγορούν για συνέργεια στον βιασμό του γιου του και τον ίδιο τον πατέρα.

Την Παρασκευή αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου Χανίων για την επιμέλεια 19χρονου με νοητική στέρηση, ο οποίος είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 66χρονο, καθώς και κακοποίησης από τον πατέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Νεκρός σε αποσύνθεση εντοπίστηκε ο 31χρονος που είχε εξαφανιστεί

Καιρός σήμερα: Κορυφώνεται ο καύσωνας – Δύσκολες οι επόμενες ημέρες (Videos)

Θύμα διάρρηξης ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57