search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:29
MENU CLOSE

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν από Μπάρτι και Πιρς

29.07.2021 15:04
tsitsipras_sakkari_new

Παρά την πολύ καλή προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρία Σάκκαρη η ομάδα της Αυστραλίας κατάφερε να κερδίσει τον προημιτελικό με 2-1 σετ και να συνεχίσει στους «4» του μικτού διπλού στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι πρωταθλητές μας έμειναν εκτός της συνέχειας της διοργάνωσης μιας και έχουν αποκλειστεί και από τα μονά. Έτσι πλέον θα συγκεντρωθούν στο τελευταίο τρίμηνο του tour με αρκετά σημαντικά τουρνουά να ακολουθούν.

Το ματς οδηγήθηκε στο τρίτο σετ το οποίο όμως δεν είναι ένα κανονικό σετ. Ουσιαστικά λειτουργεί σαν ένα τάι μπρέικ. Η πρώτη ομάδα που θα φτάσει τους δέκα πόντους, ή η πρώτη ομάδα που θα πάρει διαφορά δύο πόντων αν το σκορ υπερβεί τους δέκα, κερδίζει το ματς.

Στο ξεκίνημα του τρίτου σετ οι δύο ομάδες κράτησαν τους πόντους των σερβίς τους έως το 3-3. Σε εκείνο το σημείο οι Αυστραλοί «έσπασαν» το σερβίς της Σάκκαρη για 4-3. Μπάρτι και Πιρς πήραν τον έλεγχο του σετ από εκείνο το σημείο και δεν τον έχασαν ποτέ, επικρατώντας εν τέλει με σκορ 10-6.

Τα σετ: 6-4, 4-6, 10-6.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί αγώνες 2020: Εκτός o επικεφαλής της γερμανικής ποδηλασίας για ρατσιστικά σχόλια (Video)

Ολυμπιακοί αγώνες 2020 – Κωπηλασία: Στην 5η θέση Κυρίδου-Μπούρμπου

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 : «Φτυστή» η Lady Gaga αθλήτρια του Tae-Kwon-Do (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:27