search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:12
MENU CLOSE

Καύσωνας: Ανοίγουν δωρεάν για τον κόσμο οι οργανωμένες παραλίες – Δείτε ποιες και από πότε

30.07.2021 16:29
paralia-new

Ο καύσωνας έχει ρημάξει τα πάντα και ήδη όλοι βιώνουμε μια δυσάρεστη κατάσταση με την παραμονή στους εξωτερικούς χώρους για πολλή ώρα να είναι σχεδόν αδύνατη. Μάλιστα αυτό το φαινόμενο θα διατηρηθεί για πολλές μέρες.


Έτσι με στόχο την προστασία των πολιτών, και για να βρουν ένα καταφύγιο δροσιάς τις ημέρες του βαρύ καύσωνα, δωρεάν είσοδος θα προσφερθεί για το κοινό το τριήμερο, Σάββατο (31/7), Κυριακή (1/8) και Δευτέρα (2/8) στις οργανωμένες παραλίες της Ακτής Βουλιαγμένης, του Αστέρα Βουλιαγμένης και της Ακτής Α’ Βούλας.
Είναι μια πρωτοβουλία που πήρε η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου η οποία έδωσε εντολή να ανοίξουν οι πύλες για όλον τον κόσμο στις συγκεκριμένες παραλίες από τις 8.00 το πρωί. Τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό που θα τηρηθούν θα είναι αυστηρά και έτσι το μέγιστο που θα μπορούν να δεχτούν θα είναι 2.000 άνθρωποι.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ιστορικός ο καύσωνας που πλήττει τη χώρα – Άνω των 45 βαθμών η θερμοκρασία τη Δευτέρα (Χάρτες)

Έκκληση Χρυσοχοΐδη – Χαρδαλιά για τη χρήση ρεύματος και νερού

Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης νομίζει ότι όλοι εργάζονται κάτω από το κλιματιστικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:09