search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:11
MENU CLOSE

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην Ελλάδα με τον Θανάση και οι δυο τους με το τρόπαιο (Videos)

01.08.2021 12:21
antetokoynmpo_new

Στην Ελλάδα έφτασαν λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του, Θανάσης.

Μιλώντας στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε θερμά για τη στήριξη που έλαβαν τα δύο αδέλφια, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε περήφανος που κατάφεραν να φέρουν στην Ελλάδα το τρόπαιο. Είπε ότι θα το πάνε στα μέρη της Αθήνας που τους διαμόρφωσαν, στα Σεπόλια και στου Ζωγράφου.

«Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», είπαν και τα δύο αδέλφια, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αφηγείται όσα έλαβαν χώρα στον μεγάλο τελικό και να περιγράφει το μεθυστικό, όπως το είπε, συναίσθημα της επιτυχίας.

Όμως, ξεκαθάρισε ότι και για τους δύο, το μόνο που τους συντηρεί, που τους ωθεί μπροστά και που τους οδήγησε στην επιτυχία, ήταν η σκληρή δουλειά, κάτι που έμαθαν από τους γονείς τους.

Τα δύο αδέλφια δήλωσαν τη στήριξή τους στον Θανάση Ιακωβίδη, ενώ, σε μια συγκλονιστική φράση, ερωτηθείς πώς και οι δυο τους εμφανίζονται πάντα χαμογελαστοί παρά τις δυσκολίες που έχουν περάσει, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είπε ότι «άμα δεν έχεις να φας και μετά δεν μπορείς να βάλεις μια βολή δεν είναι τίποτα».

Τέλος, τα δύο αδέλφια κάλεσαν όλους τους φίλους και θαυμαστές τους, κατοίκους του κέντρου της Αθήνας και άλλων περιοχών, να έρθουν – με μάσκες και αποστάσεις, όπως τόνισαν – στο γηπεδάκι στα Σεπόλια, να δουν από κοντά το τρόπαιο και να παίξουν “μπασκετάκι”.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ και MVP των τελικών του ΝΒΑ, είχε προϊδεάσει τους Έλληνες για την επιστροφή του στην Ελλάδα μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του. «Ερχόμαστε και φέρνουμε και το κύπελλο» είχε γράψει χαρακτηριστικά στο twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες αθλητές επέστρεψαν στη χώρα τους για να κάνουν διακοπές και να ξεκουραστούν. Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο συνοδεύονται από τον Αμερικανό manager του Γιάννη, Άλεξ Σαράτση και τον υπεύθυνο Τύπου των Μπακς, Νικ Μονρό

Διαβάστε περισσότερα:

Ιακωβίδης: Οι δηλώσεις του «ταρακούνησαν» τους πάντες – Στήριξη από τον κόσμο, Aντετοκούνμπο και Πετρούνια (Video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έρχεται στην Ελλάδα με το κύπελλο του πρωταθλητή

Μπακογιάννης: Η φωτογραφία του με τον Βασίλη Σπανούλη και το χιουμοριστικό μήνυμα για τα… παιδιά τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59