search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:42
MENU CLOSE

Φωτιά στα Πατήσια: Γιαγιά και εγγονός οι νεκροί – Από φιάλη υγραερίου η έκρηξη στο διαμέρισμα

02.08.2021 13:00
patisia

Γιαγιά και εγγονός είναι τα θύματα της έκρηξης και της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα της οδού Φολεγάνδρου 38, στα Κάτω Πατήσια, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 4ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας, διαπιστώθηκε διαφυγή από φιάλη υγραερίου, στην οποία αποδίδονται η έκρηξη και η πυρκαγιά, που προκάλεσε τον θάνατο των δύο ανθρώπων.

Ο εγγονός, ηλικίας περίπου 35 ετών, εκτινάχτηκε από την έκρηξη και βρέθηκε νεκρός στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία, ενώ η γιαγιά του, 80 ετών, βρέθηκε απανθρακωμένη μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από τους πυροσβέστες.

Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας (video)

Πατήσια: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα

Μίλτος Τεντόγλου: Η ευτυχία της μητέρας του – «Περιμέναμε το χρυσό αλλά δεν το λέγαμε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:32