search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:26
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος κάνουν πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου

03.08.2021 17:29
stountio38a

Προετοιμάζονται αυτή την περίοδο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το τηλεοπτικό δίδυμο που μετακόμισε από τον ΣΚΑΪ στην ΕΡΤ για τη νέα σεζόν θα μας λέει «καλησπέρα» με νέα εκπομπή.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η πρεμιέρα τους έρχεται τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και κάθε απόγευμα, στις 16:00.

Το «Στούντιο 4», όπως λέγεται η εκπομπή είναι ένα μαγκαζίνο και θα περιλαμβάνει ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν, ανθρώπους που αγαπάμε και αξίζει να γνωρίσουμε, κουβέντες που μας εμπνέουν να επιλέγουμε στη ζωή μας τη χαρά και την αισιοδοξία, προτάσεις για μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας.

«Οι δύο δημοσιογράφοι, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, έρχονται στο καινούργιο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με μια νέα τηλεοπτική πρόταση: ένα πραγματικό τηλεοπτικό περιοδικό ποικίλης ύλης με δημοσιογραφικό περιεχόμενο και μοντέρνα αισθητική.

Το «Στούντιο 4», κυριολεκτικά, ανοίγει για τους τηλεθεατές, οι οποίοι καθημερινά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην εκπομπή, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, και να παρουσιάζουν τη δουλειά τους, τις καινοτομίες και τα επιτεύγματά τους», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αρχισυντάκτρια της εκπομπής θα είναι η Κλεοπάτρα Πατλάκη με βοηθό της τον έμπειρο στο lifestyle Γιώργο Πράτανο. Τέλος, η φωνή του Shopping Star, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος αναλαμβάνει ρόλο σχολιαστή.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Τι κι αν δεν ξέρει τι θα πει «ξύσμα λεμονιού»; Η Πάρις Χίλτον αναλαμβάνει εκπομπή μαγειρικής! (Videos)

Άγριες Μέλισσες: Το ερωτικό τρίγωνο που θα φέρει ανατροπές!

Μόλις Χθες: Η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ – Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:26