search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:35
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Έβδομη γυναικοκτονία σε 7 μήνες – Κυβέρνηση και ΕΛΑΣ δεν κατανοούν την έξαρση

03.08.2021 13:25
syriza_logo_new

Οργισμένη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την γυναικοκτονία στη Λάρισα. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται στην κυβέρνηση και την αστυνομία κατηγορώντας τις ότι δεν λαμβάνουν θεσμικά μέτρα αντιμετώπισης και ότι δεν αντιλαμβάνονται την έξαρση της έμφυλης βίας.

«Έβδομη γυναικοκτονία σε επτά μήνες και κυβέρνηση και ΕΛΑΣ συνεχίζουν όχι μόνο να μη λαμβάνουν θεσμικά μέτρα αντιμετώπισης, αλλά να μη μπορούν καν να κατανοήσουν ότι η έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται σε πρωτοφανή έξαρση, ειδικά μετά τον πολύμηνο εγκλεισμό των πολιτών», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει ότι «ακόμα περιμένουμε από χθες τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει την υφυπουργό του, κα Συρεγγέλα, που αντί να πάρει θεσμικές πρωτοβουλίες είπε ότι η έξαρση αφορά μόνο σε καταγγελίες και ότι δεν έγινε και τίποτα γιατί στο Μεξικό οι γυναικοκτονίες είναι περισσότερες».

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε» – Μητέρα τριών παιδιών το θύμα (photos)

Νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα: Σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο μαγαζί που δούλευε – Την πυροβόλησε 8 φορές

Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Συγγενείς της νεκρής επιτέθηκαν στον 40χρονο στην Ευελπίδων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:35