search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:23
MENU CLOSE

Φωτιά: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένοι δύο εθελοντές πυροσβέστες – Διακομιδή τραυματία πυροσβέστη στο 251 – Εννέα οι εγκαυματίες (Video)

05.08.2021 22:21
pyrosvstik

Πυροσβέστης, ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι, διακομίστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ).

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΚΑΤ, σε σοβαρή κατάσταση, βρίσκονται διασωληνωμένοι δυο εθελοντές πυροσβέστες που τραυματίστηκαν στις πυρκαγιές της Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο εθελοντές πυροσβέστες έχουν εισπνευστικά εγκαύματα.

Επίσης, με ελαφρά εγκαύματα έχουν διακομιστεί στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, εννέα εγκαυματίες, τρεις από την περιοχή της Δροσοπηγής και δύο από την περιοχή του Κρυονερίου. 

Απεγκλωβίστηκε εθελοντής πυροσβέστης που έπεσε σε πηγάδι στο Κρυονέρι

Η αυταπάρνηση για το καθήκον ενός εθελοντή πυροσβέστη παραλίγο να του στοιχίσει ακριβά. Την ωρα που ειχε την μάνικα προσπαθώντας να σώσει δυο σπίτια στο Kρυονερι έπεσε σε πηγάδι.

Αμέσως οι συνάδελφοι του έσπευσαν να τον σώσουν οπως βλέπετε στο βίντεο του protothema.gr.

Κάποιοι βοηθούσαν τον εθελοντή να απεγκλωβιστεί από το πηγάδι και κάποιοι άλλοι έριχναν νερό στις φλόγες. Μετα απο λίγη ώρα ο πυροσβέστης απεγκλωβίστηκε έχοντας τραυματιστεί ελαφρά στο πάνω μέρος της μύτης όπου στη συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Εισαγγελική παρέμβαση για τα αίτια της πυρκαγιάς

Στην Αρχαία Ολυμπία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Φωτιές: Στη μάχη και ο στρατός – Επίγειες και εναέριες περιπολίες με drones

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:23