search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:00
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος για επίθεση στο συνεργείο του OPEN: Να εξηγήσει ο Χρυσοχοΐδης γιατί δεν παρενέβησαν οι αστυνομικοί

07.08.2021 10:46
iliopoulos_new

Ερωτήματα διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταγγελία ότι αστυνομικοί ήταν παρόντες αλλά δεν παρενέβησαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης που δέχτηκαν οι ρεπόρτερ και το συνεργείο του σταθμού Open TV χθες το βράδυ στους Θρακομακεδόνες.

Με ανάρτησή του στο facebook ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος ζητά εξηγήσεις από τον αρμόδιο υπουργό Μ. Χρυσοχοϊδη ώστε «να είναι καθαρό όπρος κάθε κατεύθυνση ότι παρακρατικές πρακτικές με στόχο τον περιορισμό της ενημέρωσης των πολιτών δε θα γίνουν ανεκτές».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχθηκαν δημοσιογράφοι και συνεργεία του τηλεοπτικού σταθμού Open. Μας προκαλεί πολλά ερωτηματικά η μη παρέμβαση των αστυνομικών που βρισκόντουσαν στο σημείο, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι που δέχτηκαν την επίθεση.

Περιμένουμε άμεσα εξηγήσεις από τον αρμόδιο υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη. Να είναι καθαρό προς κάθε κατεύθυνση ότι παρακρατικές πρακτικές με στόχο τον περιορισμό της ενημέρωσης των πολιτών δεν θα γίνουν ανεκτές».

Διαβάστε επίσης:

Ηλιόπουλος: Να απαντήσει η κυβέρνηση πόσα είναι τα εναέρια μέσα που επιχειρούν στις φωτιές

Φωτιά Αττική: Επίθεση σε συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Open (Video)

OpenTV: Κερδίζει τη μάχη της ενημέρωσης και την εμπιστοσύνη του κοινού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:53