search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:14
MENU CLOSE

Europa Conference League: Ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τη φάση των Play off με πρωταγωνιστή τον Μπίσεσβαρ (Videos)

12.08.2021 22:14
biseswar-paok

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επέστρεψε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ και με ασίστ (1-0 του Σβαμπ στο 4′) και γκολ (28′) οδήγησε τον Δικέφαλο στην ανατροπή – πρόκριση επί της Μποέμιανς και στα play offs του Conference League.

Ο Μπίσεσβαρ με το… καλησπέρα έκανε αυτό που περίμενε από εκείνον ο Λουτσέσκου. Σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Σβαμπ, με τον Αυστριακό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πριν καν συμπληρωθεί το 4ο λεπτό.

Ενώ ο δικέφαλος βρήκε γρήγορα και δεύτερο γκολ. Η μαγική πάσα του Καντουρί στο κενό χώρο, έκοψε την ιρλανδική άμυνα στα δύο και έβγαλε τον Μπίσεσβαρ φάτσα με τον Τάλμποτ. Το 2-0 ήταν εύκολη υπόθεση για τον Σουριναμέζο με το χρονόμετρο να δείχνει το 28ο λεπτό της αναμέτρησης και τον ΠΑΟΚ να έχει σκορ πρόκρισης στα playoffs του Europa Conference League.

Σημαντική ευκαιρία είχε η Μποέμιανς για να κάνει το 1-1 στο 18ο λεπτό.

Η Μποέμιαν έχασε μοναδική ευκαιρία να πάει το παιχνίδι στην παράταση, στο 94′,  όταν ο Γουόρντ σε άδεια εστία έκανε λάθος στο τελείωμα κι έχασε την ιδανική δυνατότητα να κερδίσει ένα ημίωρο παράτασης από τον αδύναμο στην επανάληψη ΠΑΟΚ. 

Ο «Δικέφαλος» ωστόσο πήρε αυτό που έψαχνε, την πρόκριση και τώρα βλέπει τις προοπτικές του στα Play off της διοργάνωσης, όπου θα έχει το περιθώριο να ετοιμαστεί καλύτερα αγωνιστικά. 

Η ευκαιρία των Ιρλανδών για την πρόκριση:

Τα highlights της αναμέτρησης:

Διαιτητής: Τζούλιαν Γουαϊνμπέργκερ (Αυστρία)
Κίτρινες: Ελ Καντουρί, Μουργκ, Εσίτι,  Μπάκλεϊ, Κόρνβαλ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σουάρες (85΄Τέϊλορ), Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Κούρτιτς (73′ Εσίτι), Αντ. Ζίφκοβιτς, Ολιβέϊρα (73′ Σφιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (85′ Μουργκ), Ελ Καντουρί

ΜΠΟΕΜΙΑΝ (Κιθ Λονγκ): Tάλμποτ, Λάιονς (86΄ Φίλι), Κόρνβαλ, Φίνερτι, Μπρεσλίν, Ντιβόι (85′ Μαλόουν), Μπάκλεϊ, Κόουτ (62΄ Γουόρντ), Τίρνεϊ (77′ Λέβινγκστον), Μπαρτ, Κέλι 

Διαβάστε επίσης:

Παρίσι: Αποθέωση για τον Μέσι – Γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του (Video)

Εκτός Champions League ο Ολυμπιακός – Λύγισε στα πέναλτι με την Λουντογκόρετς (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τελετή λήξης για τους πιο παράξενους αγώνες των τελευταίων δεκαετιών (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32