search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:15
MENU CLOSE

Γαλάτσι: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο επειδή τον δάγκωσε

12.08.2021 13:52
dog new

Αστυνομικός πυροβόλησε (!) και σκότωσε σκύλο επειδή τον δάγκωσε. Το απίστευτο περιστατικό έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Γαλάτσι όταν ο αστυνομικός πήγε να παρέμβει σε επεισόδιο μεταξύ γειτόνων.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο σκύλος, ράτσας πιτ μπουλ, επιτέθηκε και δάγκωσε στο πόδι τον αστυνομικό, ο οποίος πυροβόλησε αμυνόμενος.

Τι υποστηρίζει η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της:

«Πρωινές ώρες σήμερα, έγινε καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, σχετικά με τη διατήρηση και παραμονή δύο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλων) σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι. Κατά την προσέλευση των αστυνομικών στο σημείο προς διερεύνηση των καταγγελλομένων, έλαβε χώρα φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη των σκύλων και της καταγγέλλουσας. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποκλιμακώσουν το περιστατικό, ένα από τα σκυλιά επιτέθηκε και δάγκωσε στο δεξί πόδι αστυνομικό, ο οποίος αμυνόμενος πυροβόλησε το σκύλο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό. Ο αστυνομικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό. Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης».

Τι υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια του σκύλου

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του σκύλου κάνει λόγο για δολοφονία εν ψυχρώ και για μήνυση σε βάρος των υπευθύνων.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook, «Ο Ody (Odysseus) δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί μας….πυροβολήθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11πμ από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ...θα βγουν όλα στο φως της δημοσιότητας κι υπεύθυνος γι’αυτό την εν ψυχρώ δολοφονία θα πληρώσει. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Α.Τ Κυψέλης για να υποβάλλουμε μήνυση!! Σας παίρνουμε τηλέφωνο για να έρθετε να βοηθήσετε όταν κινδυνεύουμε σε ενδοοικογενειακή βία, όταν μας κλέβουν όταν μας απειλούν και δεν έρχεστε κι ήρθατε τώρα τρέχοντας για γείτονες που δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα και το αποτέλεσμα φόνος!! Χωρίς λόγο τράβηξες όπλο και πυροβόλησε ένα σκυλί που σου κουνάτε φιλικά την ουρά!! Αν αυτή είναι η ελληνική αστυνομία… ντροπή σας!! Τόσο απλά!»

Διαβάστε επίσης

Κρήτη: Νοσηλεύονται 183 ασθενείς με κορωνοϊό – Είδος προς εξαφάνιση οι διαθέσιμες ΜΕΘ

Φωτιές: «Με ξέρεις, δεν μπορώ να μην πάω» – Τα λόγια του Βασίλη Φιλώρα το μοιραίο πρωινό (Video)

Μήλος: Σώοι όλοι οι επιβαίνοντες του σκάφους που βυθίστηκε – Πώς έγινε η διάσωση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:15