search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:03
MENU CLOSE

Γιατί ο Χαρδαλιάς είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για πολιτική καριέρα;

12.08.2021 09:09
xardalias_new

Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε την Τρίτη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει πολιτική καριέρα.

Η φράση αυτή ανακούφισε όσους ανησυχούσαν ότι στις επόμενες εκλογές θα πολιτευτεί στο νότιο τομέα της Β Αθήνας. Ως πρώην δήμαρχος Βύρωνα και με την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έπαιρνε έδρα.

Από την άλλη, έχει ακουστεί ότι μπορεί να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και αυτό δεν είναι βέβαιο ότι εντάσσεται στον ορισμό της πολιτικής καριέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο Νίκος Χαρδαλιάς να είναι σε μία από τις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό γιατί δεν γίνεται ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας παράλληλα με την δουλειά του να κυνηγάει και… σταυρό.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης: Το σύνθημα «Μητσοτάκη γ…σαι» δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά – Είναι αθλιότητα

Ενθουσιασμένη η Διαμαντοπούλου με την επιλογή Μπένου για την Εύβοια

Τσιρώνης: Προσπαθήσαμε με Σκουρλέτη να σταματήσουμε την εκτός σχεδίου δόμηση αλλά έπεσαν να μας φάνε (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:59