search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:06
MENU CLOSE

Η Πάολα και ο Βασίλης Καρράς στηρίζουν την οικογένεια του εθελοντή πυροσβέστη, Βασίλη Φιλώρα που έχασε τη ζωή του στις φωτιές

12.08.2021 19:15
Πάολα: Γι’ αυτό δεν έχω πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό μου (Video) - Media

Τα τελευταία 24ωρα είναι όλο και περισσότεροι αυτοί, που καταθέτουν χρήματα στον λογαριασμό της συζύγου του αδικοχαμένου Βασίλη Φιλώρα που έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, προκειμένου να βοηθηθούν η ίδια και τα δύο τους παιδιά.

Ανάμεσα στους ανθρώπους, που προσφέρουν την βοήθειά τους στην οικογένεια του 38χρονου είναι και η Πάολα με τον Βασίλη Καρρά.

Σε σχετική της ανάρτηση, η τραγουδίστρια έγραψε: «Μετά τα τραγικά γεγονότα, που συνέβησαν στη χώρα μας και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Έτσι λοιπόν μέρος της αμοιβής του Βασίλη Καρρά και της Πάολα από την αποψινή συναυλία στα @asteria_live_parga, θα δοθεί απευθείας αύριο στην οικογένεια του άτυχου εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα. Όλοι μαζί μπορούμε!».

Διαβάστε επίσης

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής αλλάζουν ζωές στη Λάρισα

Μενούνος: Συγκινητικό μήνυμα στους πυρόπληκτους – «Θα τα καταφέρουμε» (Video)

Τα Φιλαράκια: Ο Ντέιβιντ Σουίμερ απαντάει στις φήμες, που τον θέλουν ζευγάρι με την Τζένιφερ Άνιστον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:06