search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:21
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα δεν θέλουν πολλά-πολλά με Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι

13.08.2021 15:25
obama harry new

Ένα πάρτι εν μέσω κορωνοϊου, η λίστα των καλεσμένων στην οποία έλειπαν κάποια ονόματα, και η σκιά του παλατιού του Μπάκιγχαμ έχουν αναστατώσει τη κοσμική ζωή ΗΠΑ και Βρετανίας.  

Ο Μπαράκ Ομπάμα γιόρτασε τα 60ά του γενέθλια στο εξοχικό του στο Martha’s Vineyard με ένα πάρτι που προκάλεσε αντιδράσεις, λόγω του αριθμού των καλεσμένων εν μέσω πανδημίας. Υπήρχαν όμως σημαντικές απουσίες. Οπως αυτή της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Ειδικοί στα θέματα του βρετανικού παλατιού αλλά και πηγές από τους Δημοκρατικούς εκτιμούν ότι η απουσία δεν ήταν τυχαία και ότι οι Ομπάμα με αυτή τους την κίνηση ήθελαν να στείλουν ένα σαφές μήνυμα, ότι δηλαδή στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει στη βρετανική βασιλική οικογένεια οι ίδιοι θα πάνε… θεσμικά.

Θα πάρουν το μέρος της βασίλισσας και του Γουίλιαμ και όχι του Χάρι

«Είμαι βέβαιη ότι αν σκέφτηκαν πως θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό ενός ζευγαριού -δεν μπορούν και με τα δύο, γιατί είναι τεράστια η απόσταση που τα χωρίζει- τότε θα επέλεγαν τον Γουίλιαμ και την Κέιτ», ανέφερε η «Sun».

Βασιλική ειδικός ανέφερε ότι η Μέγκαν Μαρκλ «ήθελε απεγνωσμένα» να είναι μεταξύ των παρευρισκομένων.

«Μου λένε ότι παρά τον ισχυρισμό της ότι δεν μπορούσε να παρευρεθεί, η αλήθεια είναι ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε απεγνωσμένα να βρίσκεται στο εκπληκτικό πάρτι του Ομπάμα», είπε.

«Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν καν στην αρχική λίστα καλεσμένων (σ.σ.: οι Ομπάμα περιόρισαν σε κάποια φάση τους καλεσμένους τους λόγω Covid.

Οι Σάσεξ ακολουθούν παρόμοια πορεία με τους Ομπάμα από τότε που εγκατέλειψαν τη βασιλική ζωή, έχοντας υπογράψει συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix για την παραγωγή της δικής τους σειράς ντοκιμαντέρ, όπως έκαναν και οι Ομπάμα.

Ο Χάρι έχει επίσης υπογράψει μια προσοδοφόρα συμφωνία για 4 βιβλία με τους Penguin Random House -τους ίδιους εκδότες που χρησιμοποίησε ο Ομπάμα για τα απομνημονεύματά του «A Promised Land», τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Το 2018 η Μισέλ Ομπάμα δημοσίευσε με τους ίδιους εκδότες την ιστορία της ζωής της.

Διαβάστε επίσης:

Κίνα: Τουλάχιστον 21 νεκροί από νέες καταρρακτώδεις βροχές (Video)

Πάνω από 200.000 μετανάστες συνελήφθησαν στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού τον Ιούλιο

Τουρκία: Ο Ερντογάν απαντούσε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων διαβάζοντας… autocue

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06