search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:42
MENU CLOSE

Φωτιά στη Βόρεια Εύβοια: Εφιάλτης χωρίς τέλος, αναζωπύρωση στο Τρούπι! (video)

16.08.2021 18:53
evia

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική και για τη Βόρεια Εύβοια, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας και την ώρα που μαίνονται δύο μεγάλες πυρκαγιές στην Αττική σημειώθηκε αναζωπύρωση στο χωριό Τρούπι της Βόρειας Εύβοιας.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος της περιοχής στο Open, η φωτιά ξέσπασε ακριβώς στο σημείο που είχαν σβήσει οι φλόγες πριν τρεις μέρες…

Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ γίνονται ρίψεις και από 3 εναέρια μέσα. Στην περιοχή υπάρχει συμπαγές δάσος και σύμφωνα με τον δήμαρχο δεν υπάρχουν κατοικίες, όμως το σημείο είναι ιδιαίτερα δύσβατο.

Σύμφωνα με το evima.gr το χωριό που βρίσκεται στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας είχε ζήσει τραγικές ώρες κατά την πρόσφατη φωτιά που έπληξε μεγάλο κομμάτι της Βόρειας Εύβοιας. Επικρατεί έντονη ανησυχία καθώς οι άνεμοι είναι ισχυροί και υπάρχει ο φόβος να επεκταθεί επικίνδυνα η φωτιά…

Διαβάστε επίσης:

Ερωτήματα ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτιές σε Κερατέα και Βίλια

Μπέος για Κούγια: «Αλίμονο αν χρειαζόμουν μπράβους για να δώσω δύο χαστούκια στον Αλέκο»

Και δεύτερος νεκρός από το τροχαίο στο Κιλκίς – Δεν τα κατάφερε ο 24χρονος οδηγός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:41