search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 11:37
MENU CLOSE

Μύκονος: Αφέθηκε ελεύθερος ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

17.08.2021 18:53
mykonos_new

Ελεύθερος αφέθηκε ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς το απόγευμα της Τρίτης 17 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το mykonosvoice ο δήμαρχος αφέθηκε κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Σύρου και έπειτα από διευκρινήσεις που έδωσε στις Αρχές. 

Ο δήμαρχος του νησιού είχε στην κατοχή του όλα τα νόμιμα έγγραφα αλλά και τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που ομόφωνα ήταν υπέρ της κινητοποίησης που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στην παραλία Καλό Λιβάδι.

Συνελήφθη με αυτόφορη διαδικασία 

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Κουκάς συνελήφθη με την αυτόφορη διαδικασία έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του επιχειρηματίας της Μυκόνου που δραστηριοποιείται στην παραλία Καλό Λιβάδι.

«Καθάρισαν» τα ξημερώματα με μπουλντόζα το Καλό Λιβάδι

Τα ξημερώματα της Τρίτης ο δήμαρχος του νησιού πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις στην παραλία Καλό Λιβάδι, τις οποίες πραγματοποίησαν οι κάτοικοι για να καθαρίσει η παραλία από αυθαιρεσίες.

Σύμφωνα με το myconosvoice, ο δήμαρχος, μαζί με τους συνεργάτες του, έφερε μπουλντόζα στο Καλό Λιβάδι και γκρέμισαν ορισμένα κτίσματα που είχαν τοποθετηθεί εκεί παράνομα 

Μήνυμα στήριξης του Προέδρου της ΚΕΔΕ 

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος καταδικάζει απερίφραστα την αδικαιολόγητη και κόντρα στην κοινή λογική προσαγωγή του μέλους του Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά, επειδή «τόλμησε» να ασκήσει τις θεσμικές του αρμοδιότητες και να προστατεύσει το Δήμο του από αυθαίρετες και παράνομες συμπεριφορές.

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς, μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ και Αντιπρόεδρος στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών αρχών της Ευρώπης προσήχθη γιατί έκανε το αυτονόητο: εφάρμοζε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου του για την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών στην περιοχή Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος: Συνελήφθη ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

arogi.gov.gr: Ενεργοποιείται η πλατφόρμα στήριξης για τους πυρόπληκτους

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Τι έχει προγραμματιστεί σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 11:36