search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:05
MENU CLOSE

ΔΕΗ: Διαγραφή οφειλών των πυρόπληκτων

18.08.2021 20:57
dei

Τη διαγραφή οφειλών στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος όσων έχουν υποστεί ολική καταστροφή περιουσίας από τη φωτιά ανακοίνωσε η ΔΕΗ. 

Η ΔΕΗ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι «δεν είναι απαιτητοί» οι  λογαριασμοί που έχουν τυχόν εκδοθεί και αποσταλεί στους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών.

«Η ΔΕΗ αναγνωρίζοντας την αγωνία των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές θα ήθελε να υπενθυμίσει στους πελάτες της πως έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή τόσο των ληξιπρόθεσμων όσο και των ενεργών οφειλών τους, όπως είχε αρχικά εξαγγείλει», αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΔΕΗ και προσθέτει ότι «σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών καθώς και με τη συνδρομή των συναρμόδιων φορέων, η ΔΕΗ εργάζεται προς την κατεύθυνση αυτή, διασφαλίζοντας την απλότητα και την ταχύτητα της διαδικασίας».

«Ως εκ τούτου οι λογαριασμοί που έχουν τυχόν εκδοθεί και αποσταλεί στους πληγέντες που εντάσσονται στη διαδικασία, δεν είναι απαιτητοί και η ΔΕΗ επιδεικνύοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή της θα τους συμπεριλάβει στο πλαίσιο των διαγραφών που θα πραγματοποιηθούν έως τέλος του έτους», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Εμπρησμός: Προσήχθη 13χρονος για τις φωτιές στον Θεολόγο

Κορωνοϊός: Στα 3.442 τα κρούσματα – 25 νεκροί, «εκτόξευση» διασωληνωμένων στους 282

Μεταμόρφωση: Θρασύτατη ληστεία σε τράπεζα και ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:05