search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:19
MENU CLOSE

Είναι πρόβλημα για το Μαξίμου ο Γεραπετρίτης;

19.08.2021 08:47
gerapetritis_new

Η «υποβάθμιση» του Θοδωρή Λιβάνιου από το Μαξίμου στη θέση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχει συζητηθεί όπως είναι λογικό.

Η πραγματικότητα ωστόσο – σύμφωνα με την Καθημερινή – είναι πως τις υπηρεσίες που προσέφερε ο Λιβάνιος στο Μέγαρο Μαξίμου –όπως ανάλυση των δημοσκοπήσεων– μπορεί να τις προσφέρει από όποια θέση και αν βρίσκεται. Αυτό που αρκετοί έσπευσαν να πουν, πάντως, είναι πως η μετακίνηση δείχνει «υποβάθμιση» και του Γεραπετρίτη, στον οποίο χρεωνόταν ο υφυπουργός. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν προκύπτει.

Εξαφανισμένοι υφυπουργοί

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πόσοι υφυπουργοί ήταν στην Αθήνα την περίοδο της μεγάλης κρίσης με τις πυρκαγιές. Ο αριθμός είναι δραματικά μονοψήφιος, καθώς κανείς δεν φαίνεται να είχε διάθεση να χαλάσει τις διακοπές του για χάρη της Εύβοιας και της Βαρυμπόμπης.

Διαβάστε επίσης:

Χαρούμενος με τον Μπένο ο… Σαμαράς

Σταϊκούρας – Οικονόμου: Το ντέρμπι του σταυρού στην Φθιώτιδα για τους δύο Υπουργούς

Ο Πολάκης ευχήθηκε στον Χαρδαλιά, θυμίζοντας το… έργο του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24