search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:00
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: Αποφασισμένος να «κλειδώσει» από σήμερα μια θέση στους ομίλους του Europa League

19.08.2021 08:47
olympiakos_new

Μετά το «κάζο» και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League από την Λουντογκόρετς, το οποίο προκάλεσε σοβαρούς κλυδωνισμούς στον Πειραιά, οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να βρουν τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στους ομίλους του Europa League.

Απόψε, Πέμπτη 19 Αυγούστου, στις 10 το βράδυ, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Σλόβαν Μπρατισλάβας από την Σλοβακία και θέλουν ένα σκορ που θα τους καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Mega και την Nova.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές και σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Βάτσιλκ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην εστία, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξουν ένας εκ των Λαλά, Ανδρούτσου και αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ. Στόπερ θα είναι οι Παπασταθόπουλος, Σισέ, μπροστά τους οι Εμβιλά, Καμαρά και πίσω από τον Ελ Αραμπί ένας εκ των Ονιεκούρου, Βαλμπουενά. Ο Μασούρας θα παίξει δεξιά και ο Αγκιμπού Καμαρά αριστερά. Ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση ένιωσε ο Χασάν.

Η Σλόβαν δεν υπολογίζει στους Ρατάο, Σούλα και στους Χόλιμαν, Μεντβέντεφ, Αμπένα. Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Ντε Μάρκο. Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τη Λίνκολν Ιμπς από το Γριβραλτάρ και έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Περίεργο το κλίμα λόγω των παραπόνων του προπονητή, Βάις για τις μεταγραφές που δεν έχουν γίνει.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Φιλίπο Μέλι και Αλμπέρτο Τεγκόνι. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Ιταλός, Ροσάριο Αμπίσο.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα των πρώτων αναμετρήσεων για τα play offs, φαβορί για πρόκριση, θεωρούνται οι Γαλατασαράϊ, η Ραπίντ Βιέννης, η Φενερμπαχτσέ και η Ρέϊντζερς, ενώ τα υπόλοιπα «εισιτήρια», αναμένεται να κριθούν στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης:

Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο: Η «μάχη» του Instagram – Tα αστρονομικά ποσά που κερδίζουν

Άρης: Γκολ αλληλεγγύης από τον Γιοάν Μπεναλουάν – Στο πλευρό των αστέγων με τρόφιμα κι αγάπη

Superleague: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:00