search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:11
MENU CLOSE

Επίθεση Μπογδάνου στον Σασόλι: Τους πρόσφυγες να τους πάρει σπίτι του (Video)

20.08.2021 16:15
bogdanos_new

Επίθεση στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, ο οποίος πρότεινε χθες τον δίκαιο διαμοιρασμό μεταξύ των χωρών της ΕΕ των προσφύγων από το Αφγανιστάν εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νταβίντ Σασόλι, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ο ανθρωπισμός με ξένα κόλλυβα τελείωσε και απευθύνομαι και στον κ. Σασόλι για παράδειγμα, τον αξιότιμο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει δεκτούς πρόσφυγες από το Αφγανιστάν. Εφόσον αναφέρεται σε μερικές εκατοντάδες ή λίγες χιλιάδες διερμηνείς ή συνεργάτες της ΕΕ έχει καλώς, αλλιώς θα μου επιτραπεί η έκφραση -και συγγνώμη- να τους πάρει σπίτι του».

Χρησιμοποιώντας πολύ υψηλούς τόνους, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «όσον αφορά την Ελλάδα, η Ελλάδα έχει κατεβάσει ρολά. Δεν χωράει στην Ελλάδα ούτε ένας παραπάνω Αφγανός», ενώ πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι «πρέπει να κάνουμε και μία επιθετική καμπάνια προς τους ανθρώπους σε αυτές τις χώρες που να πάνε σε άλλες χώρες, στο Πακιστάν, την Τουρκία, το Κατάρ. Να πάνε εκεί όπου εθνοτικά, θρησκευτικά και πολιτισμικά ανήκουν».

«Αντιλαμβάνομαι ότι η στάση μου για ορισμένους φαίνεται σκληρή, είναι όμως ξεκάθαρη. Ούτε ένας δεν χωράει πλέον, η Ελλάδα είναι αστακός, τα σύνορα χερσαία και θαλάσσια -διότι ναι υπάρχουν και θαλάσσια- είναι κλειστά και η πολιτική της Ελλάδας σε αυτό το θέμα είναι δεδομένη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης» σημείωσε.

Διαβάστε επίσης

Εφη Αχτσιόγλου: Η ανάρτηση για τον γιο της – «Ο μικρούλης μας κλείνει ένα μήνα ζωής»

Η στρατηγική του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου έχει πολύ… Τσίπρα

Μαξίμου: Εισηγήσεις για «εκλογικό» ανασχηματισμό – Οι σκέψεις Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:10