search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Πυρόπληκτοι: Ξεκινούν από σήμερα οι πληρωμές στους δικαιούχους (Video)

20.08.2021 08:32
pyropliktoi_new

Ανοιχτή είναι η ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα (arogi.gov.gr) για την πρώτη αρωγή προς τους πληγέντες των μεγάλων πυρκαγιών που έπληξαν μεγάλο κομμάτι της χώρας ενώ η πρώτη πληρωμή δρομολογείται για σήμερα.

Η πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή δέχεται τις δηλώσεις των δικαιούχων σύμφωνα με τις σχετικές προβλέψεις, ανέφερε σε δήλωσή του ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος.

Όπως επισήμανε ο Χρ. Τριαντόπουλος, μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, είχαν ήδη υποβληθεί 550 αιτήσεις που αφορούν όλες τις κατηγορίες της πρώτης αρωγής και αντιστοιχούν σε άμεση οικονομική ενίσχυση κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

«Η ροή συνεχίζεται, με την πρώτη πληρωμή να δρομολογείται για την Παρασκευή. Η Κυβέρνηση, με συνέπεια και ευθύνη, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την υλοποίηση των μέτρων στήριξης των πληγέντων και τη διαδικασία αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από τις μεγάλες πυρκαγιές», κατέληξε ο Χρ. Τριαντόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Εφορία: Ποιοι μπαίνουν ξανά στις 100 και 120 δόσεις – Πότε χάνεται η ρύθμιση

Καύσιμα: Στα 2 ευρώ η βενζίνη στις Κυκλάδες

Σκυλακάκης: Μέσα στον Αύγουστο οι πρώτες πληρωμές για τους πυρόπληκτους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34