search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 12:02
MENU CLOSE

Άγριο έγκλημα στον Βόλο: Ξεκαθάρισμα «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. – Μέλη της ίδιας οικογένειας οι 3 ύποπτοι

22.08.2021 09:48
peripoliko_new

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Βόλου από το άγριο έγκλημα, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου και αποδίδεται από τις Αρχές σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 47χρονος και ένας φίλος του επισκέφτηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν κι άλλα άτομα.

Εκεί, ο 47χρονος έμπορος οικοδομικών υλικών δέχθηκε δολοφονικές σφυριές στο κεφάλι, καθώς και μαχαιριές. Στη συνέχεια, οι δράστες έβγαλαν από το σπίτι το πτώμα, το άφησαν σε παρκάκι ακριβώς απέναντι, γυμνό από τη μέση και πάνω, και άρχισαν να καθαρίζουν το σπίτι από τα αίματα.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κάλεσαν οι ίδιοι οι δράστες.

Η σορός του 47χρονου παρέμεινε στο σημείο της δολοφονίας, το οποίο αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τη σήμανση να συγκεντρώνει στοιχεία, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αστυνομία κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιος της και η κόρη της (μητέρα ενός μωρού 5-8 μηνών), ενώ από τον τόπο του εγκλήματος διέφυγε ένα ακόμη άτομο που αναζητείται από την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: Ανείπωτη τραγωδία – 12χρονος σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε κρυφτό

Ματίνα Παγώνη: Εκτάκτως στο νοσοκομείο (Video)

Φωτιά τώρα: Στο Μετόχι Καρύστου – Προληπτικές εκκενώσεις σπιτιών – Στo «κόκκινo» Εύβοια και Αττική (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 12:02