search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:15
MENU CLOSE

Ρούλα Κορομηλά: Το throwback βίντεο από την εποχή του Big Brother και το μήνυμα όλο νόημα (video)

23.08.2021 08:38
614535

Ένα βίντεο από τα παλιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε πλάνα από την εποχή που παρουσίαζε το “Big Brother” και εξήγησε γιατί είναι ένας γεμάτος άνθρωπος.

Όπως έγραψε:

“Ο γεμάτος άνθρωπος δεν κάνει φασαρία! Ο άνθρωπος που αγαπήθηκε και αγαπιέται είναι γεμάτος, λάμψη, φως και κατανόηση. Ο γεμάτος άνθρωπος από επιτυχίες, απολαύσεις, αποτυχίες, χαρές και αμέτρητες λύπες, αγναντεύει τη ζωή με τρυφερή ματιά και την αντιμετωπίζει, απολαμβάνει με σύνεση, αισιοδοξία και χαμόγελο. Ο γεμάτος άνθρωπος εκπέμπει καλοσύνη. Ελπίζει χωρίς τσιγκουνιές. Σφίζει από αξιοπρέπεια. Ο γεμάτος άνθρωπος ”εκκρίνει” γλυκά συναισθήματα για όλους και για όλα, χωρίς ταμπέλες, μάσκες, ζήλεια και μικροψυχία.

Ο γεμάτος άνθρωπος δεν επαιτεί, δεν λοιδορεί κ δεν επαίρεται για τα ” κατορθώματα του”. Δεν θέλγεται από κολακείες, παρεάκια, ”χλιδάτες” τύπου καταστάσεις και ίντριγκες. Δεν γαντζώνεται σε πλάτες για να στηριχτεί. Πέφτει, σηκώνεται, παίρνει βαθιές ανάσες και προχωρά … Δεν ικετεύει, δεν συνωμοτεί κ δεν λοιδορεί! Δεν επιδεικνύεται κ δεν επιδεικνύει …Χαίρεται με τις επιτυχίες κ τις ευτυχισμένες στιγμές των άλλων… Δεν ”φωτογραφίζει” την αλληλεγγύη (του). Κλειστές κάμερες. Κινητήριος δύναμη του είναι: Η αυτογνωσία, η ευθύτητα, και η Αγάπη. Ο γεμάτος άνθρωπος παίρνει δύναμη από το γέλιο του το κλάμα του γιατί ξέρει πως όλα είναι εύπλαστα και τίποτα δεδομένο» έγραψε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πρώτη γεύση από τη νέα του σειρά – Η ανάρτηση στο Instagram (video)

Μιχάλης Τσίγκρης: Βούρκωσε on air από τα χειροκροτήματα των συναδέλφων του στο Οpen (Video)

ΑΝΤ1: Πρεμιέρα για το «Πρωινό» – Ανακοίνωση «έκπληξη» από συνεργάτη της εκπομπής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:15