search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:10
MENU CLOSE

Γρηγόρης Βαλτινός: Η κοινωνία μας έχει διχαστεί, όμως κάτι πρέπει να κάνουμε (Video)

25.08.2021 12:57
valtinos_new

Τον προβληματισμό του για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα με τον κορωνοϊό και τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός δήλωσε αντίθετος με τις θεωρίες των αντιεμβολιαστών και πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η κοινωνία μας έχει διχαστεί, όμως κάτι πρέπει να κάνουμε. Είναι πολύ άσχημο να απομονώνεις ορισμένες ομάδες. Και είναι πολύ άσχημο αυτές οι ομάδες να θέλουν να μπουν σε κάποιους χώρους και να μολύνουν και τους υπόλοιπους. Όπως είναι δημοκρατικό να μην θες να εμβολιαστείς, έτσι είναι δημοκρατικό και το να μην θες να μολυνθείς. Έχεις καθίσει δύο χρόνια μέσα, έχεις κάνει τα εμβόλια, έχεις τεράστιες απώλειες στην επιχείρησή σου και δεν έχεις τα περιθώρια να καταστραφείς άλλο. Όλες οι θεωρίες των αντιεμβολιαστών με βρίσκουν αντίθετο».

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έγιναν στον χώρο του θεάτρου. Μάλιστα, τόνισε: «Δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια. Μου αρέσουν τα δικαστήρια της Δικαιοσύνης. Οι υποθέσεις αυτές έχουν πάει στα δικαστήρια, εμείς πρέπει να σιωπήσουμε. Οι άνθρωποι που μίλησαν, καλώς μίλησαν, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσει ο τόπος. Η θλίψη μας στο θέατρο είναι τεράστια, γιατί κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις χαρακτηρίζουν έναν ολόκληρο χώρο. Και είναι ένας χώρος ιδιαίτερα προβεβλημένος και προσφέρεται για βορά στα ΜΜΕ και στο ίδιο το κοινό. Δεν είναι έτσι όλος ο χώρος. Ο χώρος του θεάτρου είναι ένας χώρος ιδεών, αξιών, τέχνης, ευαισθησίας και αγάπης».

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Μαλέσκου: Ερωτευμένη με εκπαιδευτή σκύλων

Βάνα Μπάρμπα: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Τομ Κρουζ: Βιαζόταν και προσγειώθηκε με το ελικόπτερο σε έναν κήπο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31