search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:13
MENU CLOSE

Rolling Stones: Η μπουνιά του Τσάρλι Γουότς στον Μικ Τζάγκερ

25.08.2021 10:31
watts_new

Όπως είναι ήδη γνωστό, το μεγάλο συγκρότημα έχασε την Τρίτη τον ντράμερ του, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 80 ετών.

Ο Τσάρλι Γουότς ήταν ένα από τα πιο «αφανή» μέλη των Rolling Stones, υπό την έννοια ότι δεν του άρεσε η δημοσιότητα, έδινε ελάχιστες συνεντεύξεις και δεν διέθετε ούτε τη λάμψη ούτε την… αλητεία μελών όπως ο Μικ Τζάγκερ ή ο Κιθ Ρίτσαρντς.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ο Γουότς δεν έπαιξε ρόλο στην διαμόρφωση της εικόνας του συγκροτήματος είτε πίσω από τα ντραμς είτε έξω από τη σκηνή ή τα στούντιο. Μάλιστα, υπάρχει και ένα ανέκδοτο για τη φορά που ο ντράμερ… ξυλοφόρτωσε τον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την ιστορία, ο Τζάγκερ και ο Ρίτσαρντς είχαν βγει για βόλτα στο Άμστερνταμ και όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο ο τραγουδιστής ήταν μεθυσμένος. Σε αυτή την κατάσταση ζήτησε να δει «τον ντράμερ του» ενώ είναι περασμένα μεσάνυχτα.

Αφού ο Τζάγκερ και ο Ρίτσαρντς πήγαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μισή ώρα μετά ο Γουότς εμφανίστηκε ντυμένος στην πένα, άρπαξε τον τραγουδιστή από το πέτο, του είπε «δεν είμαι ο γ@@@μενος ντράμερ σου» και του έριξε μια μπουνιά.

Η σχέση των δύο ανδρών, όπως και όλων των μελών του συγκροτήματος, ήταν σχεδόν πάντα θυελλώδεις, ωστόσο, πάντα μετά τις «καταιγίδες» ερχόταν «ηλιοφάνεια» που τους επέτρεψε να είναι μαζί για σχεδόν 60 χρόνια.

Photo: Wikipedia

Διαβάστε επίσης

Βάνα Μπάρμπα: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Αντζελίνα Τζολί: «Έσπασε» ρεκόρ στο Instagram

Κάϊλι Τζένερ: Φωτογραφίζεται με μπικίνι που κόβει την ανάσα και ρίχνει το ίντερνετ (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12