search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:26
MENU CLOSE

Επιστρέφει ο Νίκος Βέρτης – Η ανακοίνωση του ΥΤΟΝ μετά το προσωρινό «λουκέτο»

26.08.2021 09:08
VERTIS

Το YTON, το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ανοίγει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο έπειτα έπειτα από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν άτομα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά και όρθιοι, με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο.

Η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας του YTON παύει από σήμερα, με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

Το κέντρο, διαμέσου του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γεώργιου Κλεφτοδήμου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι το νυχτερινό κέντρο “θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8”, και επισημαίνει πως “όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.”.

Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του κέντρου, “απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την «επιλογή» της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε «αστυνομικού τύπου» καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει”.

Η ανακοίνωση του YTON αναφέρει:

Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα.

Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8.

Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την «επιλογή» της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε «αστυνομικού τύπου» καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει.

Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κάνιε Γουέστ θα αλλάξει δικαστικά το όνομα του – Πως θέλει να τον λένε;

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία… αγκαλιά

Ιωάννα Μαλέσκου: Ερωτευμένη με εκπαιδευτή σκύλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:25