search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:03
MENU CLOSE

Κατέρρευσε δέντρο στο εστιατόριο που δειπνούσαν Πάιατ – Μενέντεζ! Δύο τραυματίες (video)

26.08.2021 08:44
estiatorio_athina_ptosidentrou-1536×946

Eνα απρόσμενο περιστατικό διέκοψε το χθεσινό δείπνο, στη Αθήνα. μεταξύ του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ και του Γερουσιαστή και προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας Μπομπ Μενέντεζ.

Όπως έγινε γνωστό, σήμανε συναγερμός καθώς έπεσε ένα δέντρο στον περίβολο του εστιατορίου πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών, την ώρα που οι δύο Αμερικανοί, αξιωματούχοι έτρωγαν. Το δέντρο έσκισε την τέντα του εστιατορίου και έπεσε στο πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, από την πτώση του δέντρου τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κι ένας σερβιτόρος.

Η πτώση του δέντρου, τρόμαξε τη συνοδεία και των Πάιατ – Μενέντεζ, ενώ όπως είναι λογικό θορυβήθηκαν επίσης το προσωπικό και οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος.

Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ βρίσκεται στην Ελλάδα και σήμερα (26.08.2021) στις 9:30 π.μ. θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό. Σημειώνεται ότι εναι από τους πιο ένθερμους φιλέλληνες γερουσιαστές των ΗΠΑ και στηρίζει πάντα τις ελληνικές θέσεις.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Στους 38 βαθμούς «σκαρφαλώνει» ο υδράργυρος – Πού θα βρέξει

Πυροβολισμοί τη νύχτα στου Ψυρρή

Απολογείται σήμερα το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:02