search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:06
MENU CLOSE

Πασχάλης: Ο λόγος που διαλύθηκαν οι Olympians

28.08.2021 21:04
Olympians_new

Συνθέτης και στιχουργός πολλών επιτυχιών των Olympians, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης ξεδίπλωσε από πολύ νωρίς το ταλέντο του, που αναγνωρίστηκε και στις 5 Οκτωβρίου του 1966 στην «Χρυσή Βραδιά» στο Καλλιμάρμαρο, όπου 60.000 θεατές, αποθέωσαν και έδωσαν το πρώτο βραβείο στους Θεσσαλονικείς Olympians.

Ο Πασχάλης έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού όπου απάντησε ανάμεσα στ’ άλλα και για τον λόγο που διαλύθηκαν οι Olympians.

Οι Olympians υπήρξαν το κορυφαίο ελληνικό pop συγκρότημα και τα τραγούδια τους τα ακούμε μέχρι σήμερα. Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που τα κάνει τόσο διαχρονικά;

Η αξία κι αυθεντικότητα. Η ειλικρίνεια της ερμηνείας και ο αυθορμητισμός τα κάνουν διαχρονικά και ακούγονται μέχρι σήμερα σαν καινούργια. Και ασφαλώς έχουν ποιότητα.

Πώς φτιάχτηκε αυτό το συγκρότημα και γιατί διαλύθηκε;

Φτιάχτηκε από πέντε φίλους και δύο συγκροτήματα. Τους Brahms και τους Vips. Μας ένωνε η αγάπη για τη μουσική. Μετά από 6 χρόνια δράσης με συναυλίες, εμφανίσεις, δισκογραφία, 29 δισκογραφημένα τραγούδια, τα περισσότερα δικές μας συνθέσεις, από τα οποία τα μισά είναι επιτυχίες μέχρι και σήμερα, εντυπωσιακό! Διαλύσαμε γιατί εν τω μεταξύ μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε κι έπρεπε να αποφασίσουμε ο κάθε ένας για το μέλλον του. Αυτός ήταν και ο λόγος της διάλυσης. Κοινή συναινέσει.

Διαβάστε επίσης:

Μόσιαλος: Τα νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού

Κακοποίηση 19χρονου στα Χανιά: Κατηγορίες και σε δύο ιερείς

Aφγανιστάν: Νεκροί 2 «σημαντικοί στόχοι» του ISIS – Άρχισε η «εκδίκηση» των ΗΠΑ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:06