search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:01
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: Βλέπει «ομολογία αποτυχίας» – Σκληρές αιχμές περί «αποστασίας» για Αποστολάκη

31.08.2021 12:21
syriza_new

Την οργή του για την υπουργοποίηση του πρώην υπουργού Άμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστολάκη εκδηλώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρώτη του αντίδραση για τον ανασχηματισμό, τον οποίο συνολικά τον χαρακτηρίζει «ομολογία αποτυχίας» εφόσον απομακρύνθηκαν οι αρμόδιοι υπουργοί για πανδημία και τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές Κικίλιας και Χρυσοχοϊδης. Επισημαίνουν ότι σε κάθε περίπτωση η αποτυχία φέρει το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε ό,τι αφορά τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη, στον οποίο ουσιαστικά επικεντρώνει η ανακοίνωση, η Κουμουνδούρου αντιδρά με σκληρές αναφορές καθώς κάνει λόγο για την «οικογενειακή παράδοση της αποστασία» υπό την πρόφαση της συναίνεσης (μοιράζοντας προφανώς ευθύνες και στον Μητσοτάκη που την επιχείρησε και στον Β. Αποστολάκη που την αποδέχτηκε) ενώ ταυτόχρονα κάνει λόγο για «εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Μητσοτάκης με τις επιλογές του ομολόγησε κυνικά την παταγώδη αποτυχία του. Πανηγύριζε για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας και έδιωξε τον κ. Κικίλια για να βάλει έναν ακροδεξιό. Πανηγύριζε γιατί «ο σχεδιασμός στις πυρκαγιές πέτυχε» και έδιωξε τους αρμόδιους υπουργούς.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τιμά την οικογενειακή παράδοση της αποστασίας. Κάτω από την πίεση για την παταγώδη αποτυχία του στις πυρκαγιές και αφού το επιτελικό κράτος των αρίστων άφησε να καεί η μισή χώρα σε συνθήκες άπνοιας, τώρα αναζητά σωσίβιο σε εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων, με τη πρόφαση της δήθεν συναίνεσης.

Όποια πρόσωπα όμως και να αλλάξει η αποτυχία έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης. Και οι πολίτες αντιμετωπίζουν την παταγώδη αποτυχία του κ. Μητσοτάκη στην καθημερινότητά τους».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Με βροχές μας αποχαιρετά το καλοκαίρι – Ισχυροί οι άνεμοι στα πελάγη (Videos)

Αφγανιστάν: Ο Αμερικανός αξιωματικός που έφυγε τελευταίος

Άκης Τσοχατζόπουλος: Συντετριμμένη η Βίκυ Σταμάτη στην κηδεία του (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44