search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:24
MENU CLOSE

Ανδρέας Γεωργίου: Το παράπονο που του εξέφρασε η Μάρω Κοντού (Video)

07.09.2021 13:22
andreas-georgioy-maro-kontoy-new

Για τη νέα του σειρά «Η Γη της Ελιάς» που ήδη προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στο Mega μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- το παράπονο που του εξέφρασε η Μάρω Κοντού.

«Η ταυτότητα του Mega είναι η μυθοπλασία, πιστέψαμε στο όραμα του καναλιού κι ακολουθήσαμε. Όταν διάβασα το σενάριο που έγραψε η Βάνα Δημητρίου, ήξερα ότι το ρόλο έπρεπε να τον κάνει η Άντζελα Γκερέκου. Δεν σκέφτηκα άλλη ηθοποιό. Όταν η Λυδία Κονιόρδου διάβασε τα κείμενα, είπε… είμαι μέσα

Η κυρία Μάρω Κοντού μού έκανε κι ένα παράπονο, ότι δεν είχε ποτέ πρόταση για την τηλεόραση. Μου είπε ότι πρώτη φορά της προτείνουν κάτι για την τηλεόραση και ότι ήθελε σαν τρελή να το κάνει.

Δεν εμφανίζομαι στη σειρά γιατί πιστεύω ότι πρέπει να πάρουν τη σκυτάλη τα νέα παιδιά. Υπάρχουν άλλα δύο πρότζεκτ που ετοιμάζω, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Χρυσικού για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Νιώθεις ότι ο χρόνος σου τελειώνει, αλλά δεν είναι έτσι» (Video)

Μπιμπίλας για αποκλεισμό Φιλιππίδη από την TV: «Τιμωρούνται όλοι οι ηθοποιοί μαζί του» (Video)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έκανα ψυχοθεραπεία, χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:24