search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:52
MENU CLOSE

Εμβολιασμοί: Σε 32 περιοχές σε όλη τη χώρα δεν έγινε την Κυριακή ούτε ένας εμβολιασμός

07.09.2021 16:49
emvoliastiko_kentro-new

Την ώρα που οι επιστήμονες τονίζουν σε καθημερινή βάση και με κάθε τρόπο ότι ο εμβολιασμός είναι η μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, και ενώ η πανδημία καλπάζει και οι 9 στους 10 που είναι στις εντατικές με covid είναι ανεμβολίαστοι, κάποιοι επιμένουν να μην κάνουν το εμβόλιο.

Τα στοιχεία είναι απογοητευτικά. Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου σε 32 εμβολιαστικά κέντρα της χώρας δεν έγινε ούτε ένας εμβολιασμός. Και την ίδια στιγμή στο τέλος του μήνα κλείνει και το mega εμβολιαστικό κέντρο στην Πάτρα.

Οι 32 περιοχές που την Κυριακή δεν έγινε ούτε ένας εμβολιασμός είναι: σε Ηλεία, Καβάλα, Ημαθία, Καρδίτσα, Λέσβο, Λακωνία, Δράμα, Αρκαδία, Κιλκίς, Θεσπρωτία, Καστοριά, Φλώρινα, Ζάκυνθο, Σαντορίνη, Σάμο, Φωκίδα, Κάλυμνο, Σύρο, Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Λήμνο, Θάσο, Μήλο, Σποράδες, Ευρυτανία, Άνδρο, Τήνο, Ικαρία, Κάρπαθο, Κύθνο και Ιθάκη.

Και όλα αυτά όταν σε λίγες ημέρες ανοίγουν τα σχολεία αλλά χαλάει και ο καιρός πράγματα τα οποία θα συντείνουν στη μεγαλύτερη διασπορά του ιού και αύξηση των μολύνσεων.

Μέχρι στιγμής ο εμβολιασμένος πληθυσμός της χώρας ανέρχεται στο 58,5% με τις ηλικίες άνω των 30 να έχει εμβολιαστεί το 70%. Έντονο προβληματισμό προκαλούν την ίδια στιγμή περιοχές που σημειώνουν “χαμηλές πτήσεις” στους εμβολιασμούς, όπως είναι η Πάτρα, στην οποία σύμφωνα με το best.gr, κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Νότιο λιμάνι και αυτό λόγω του περιορισμένου ενδιαφέροντος των κατοίκων της Πάτρας να εμβολιαστούν.

Διαβάστε επίσης:

Αντιεμβολιαστές αρνούνται αίμα από εμβολιασμένους – Κι άλλοι υγειονομικοί με πλαστά πιστοποιητικά

Κορωνοϊός: Εμβολιασμός παιδιών από παιδιάτρους – «Πράσινο φως» από την κυβέρνηση

Κρήτη: Εικοσιπέντε άτομα με το ίδιο πιστοποιητικό εμβολιασμού σε γάμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50