search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:24
MENU CLOSE

Φόβος και τρόμος στην Κατεχάκη – Επιδειξίας έπαιρνε χάπια σεξουαλικής διέγερσης και παρενοχλούσε κοπέλες

07.09.2021 17:55
astynomiko_peripoliko-new

Στιγμές τρόμου ζούσαν ανυποψίαστες κοπέλες στη Μεσογείων, στο ύψος της Κατεχάκη, από τη δράση ενός επιδειξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο επιδειξίας έβγαινε από τις κρυψώνες του όταν έδυε ο ήλιος και παρενοχλούσε ανυποψίαστες νεαρές γυναίκες. Πριν από κάθε επίθεση φρόντιζε να λαμβάνει χάπια σεξουαλικής διέγερσης και μάλιστα κατά τη σύλληψή του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και ώρα 21.45, βρέθηκαν τα συγκεκριμένα χάπια στις τσέπες του.

Για κακή του τύχη, μια παθούσα την οποία είχε μόλις παρενοχλήσει, κάλεσε την Άμεση Δράση, περιπολικό της οποίας βρισκόταν τη δεδομένη χρονική στιγμή επί της λεωφόρου Μεσογείων. Ο δράστης εντοπίστηκε μέσα σε 60 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που έλαβε σήμα το περιπολικό από το κέντρο της Υπηρεσίας. Οι δυο αξιωματικοί που επέβαιναν στο περιπολικό αξιοποίησαν τις πληροφορίες για το παρουσιαστικό του επιδειξία. Είχε γίνει αναφορά σε άτομο με μαύρη φόρμα και το λογότυπο της ΑΕΚ.

«Κατέβασε τα παντελόνια του και μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα και άρχισε να με παρενοχλεί» ανέφερε το θύμα στους αστυνομικούς. Μετά τη σύλληψη του Αλβανού επιδειξία, το θύμα κλήθηκε στο αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της για αναγνώριση.

Διαβάστε επίσης:

Στα 2.807 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού – 388 διασωληνωμένοι και 38 θάνατοι

Mad Clip: Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στις αιτίες του θανάτου του τράπερ

Κορωνοϊός: Θετικές στον ιό βρέθηκαν μοναχές στα Μετέωρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15