search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:37
MENU CLOSE

Αντώνης Σαμαράς: Στην Μητρόπολη για το τελευταίο «αντίο» στον Μίκη Θεοδωράκη (Video)

08.09.2021 12:46
samaras_new

Κρατώντας από ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια τους, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του Γεωργία μετέβησαν νωρίς το πρωί στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, της Μητρόπολης Αθηνών, όπου απέτισαν φόρο τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη.

«Ελάχιστοι κατόρθωσαν να μείνουν τόσο δεμένοι και με τον τελευταίο Έλληνα», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός αναφερόμενος στον Μίκη Θεοδωράκη.

Ο κ.Σαμαράς είχε εκφράσει τη θλίψη του για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του.

«Ο Μίκης της Ελλάδας, της Ρωμιοσύνης, των Αγώνων για Ελευθερία κι Αξιοπρέπεια, της Δικαιοσύνης, ο Μίκης της Οικουμένης δεν είναι πια μαζί μας. Αλλά θα είναι πάντα εδώ. Να μας θυμίζει ο, τι Άξιον Εστι… Να μας παρακινεί να “μη λησμονάτε τη χώρα μου!”. Αντίο αδελφέ μου, αντίο ροδο αμάραντο, αντίο Μίκη!», είχε αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι πρώην Υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν τον Χάρη Καστανίδη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Πατούλης ξανά για Περιφερειάρχης

Χαμός στο ίντερνετ με παπούτσια… (Μ)ΠΑΣΟΚ που πουλάει και διαφημίζει 17χρονος – Οργισμένη αντίδραση ΚΙΝΑΛ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:37