search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:02
MENU CLOSE

Φλαμπουράρης διαψεύδει ΚΙΝΑΛ που διαψεύδει Τσίπρα

08.09.2021 13:53
flampouraris_new

Την αποκάλυψη ότι συμμετείχε ο ίδιος σε συζητήσεις με στελέχη του ΚΙΝΑΛ το 2015, για το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας έκανε ο Αλέκος Φλαμπουράρης σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι το Κίνημα Αλλαγής αντιδρώντας στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στο OPEN τη Δευτέρα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξαν συζητήσεις το 2015 και όσα λέει «είναι παραμύθια για να δικαιολογήσει τις επιλογές του».

Ειδικότερα, όσον αφορά το 2015 ο ίδιος αποκάλυψε ότι το 2015 είχε λάβει μέρος σε συζητήσει με στελέχη του ΚΙΝΑΛ για συνεργασία, αλλά από τη Χαριλάου Τρικούπη είχαν αρνητική στάση. «Ήταν τόσο γρήγορες οι εξελίξεις και η ανάγκη να υπάρξει τότε κυβέρνηση, που δεν μπορεί να επιρρίψει κανείς ευθύνες», επισήμανε.

Ερωτηθείς κατά την ίδια συνέντευξη για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής είπε ότι κατά τη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ, θα πρέπει να τεθεί το ερώτημα στα μέλη και τους ψηφοφόρους, ώστε να τοποθετηθούν σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα. «Σε αυτή την περίπτωση η προοδευτική συνεργασία θα είναι εξασφαλισμένη», σημείωσε.

Ο ίδιος εκτίμησε πως «εξ αντικειμένου έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο», λέγοντας πως «πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τις εκλογές και να ηγηθούμε μιας κυβέρνησης προοδευτικής συμμαχία και κατεύθυνσης, όποτε στηθούν κάλπες, είτε σε 3 μήνες, είτε σε 13».

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι πρώην Υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στηρίζουν τον Χάρη Καστανίδη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Πατούλης ξανά για Περιφερειάρχης

Χαμός στο ίντερνετ με παπούτσια… (Μ)ΠΑΣΟΚ που πουλάει και διαφημίζει 17χρονος – Οργισμένη αντίδραση ΚΙΝΑΛ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:02