search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:32
MENU CLOSE

Καβάλα: Γιατρός εμφάνισε πιστοποιητικό νόσησης αλλά είχε… μηδέν αντισώματα (video)

10.09.2021 17:36
ygeionomikoi_new

Tο δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει το πρώτο δείγμα υγειονομικού της Καβάλας ο οποίος αν και είχε πιστοποιητικό νόσησης, δεν εμφάνισε καθόλου αντισώματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Center TV, την πληροφορία ότι ανεμβολίαστος γιατρός του νοσοκομείου Καβάλας βρέθηκε με μηδέν αντισώματα, επιβεβαίωσε και ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Ντίνος Κλειτσιώτης.

Συνολικά, στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας βρίσκονται 18 υγειονομικοί του Νοσοκομείου, που από τις 3 Αυγούστου και μέχρι το τέλος Αυγούστου βρέθηκαν με πιστοποιητικά νόσησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Μάιο μέχρι και το τέλος Ιουλίου ούτε ένας υγειονομικός του Νοσοκομείου Καβάλας νόσησε.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον της διοίκησης που πήρε την απόφαση να ελέγξει τους 18 υγειονομικούς με τεστ αντισωμάτων και να παραπέμψει στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω όσους βρεθούν με μηδέν αντισώματα. Το πρώτο δείγμα με μηδέν αντισώματα εντοπίστηκε, ενώ η έρευνα για τις υπόλοιπες περιπτώσεις συνεχίζεται.

Εξάλλου, η διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας θα ελέγξει όσα πιστοποιητικά εμβολιασμού υγειονομικών έχουν γίνει εκτός Νοσοκομείου ως δυνητικά ύποπτα, δεδομένου ότι πρακτικά δεν υπήρχε λόγος για κανέναν να εμβολιαστεί εκτός εμβολιαστικού κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο Pfizer: Διαθέσιμο και για παιδιά 5 – 11 ετών από τον Οκτώβριο

Φλεγμονή: Ποιες τροφές την καταπολεμούν

«Αναμενόμενη» η αύξηση των κρουσμάτων με το άνοιγμα των σχολείων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:31