search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:45
MENU CLOSE

Παγώνη: Μάσκα, αποστάσεις και ανοιχτά παράθυρα απαραιτήτως στα σχολεία

10.09.2021 08:37
sxoleia_new

Υπάρχει σταθεροποίηση των κρουσμάτων, ωστόσο παρατηρήθηκε αύξηση διασωληνωμένων και θανάτων, τα οποία αντανακλούν την κατάσταση των προηγούμενων 15 ημερών, ανάφερε η Ματίνα Παγώνη και αναφερόμενη στο άνοιγμα των σχολείων είπε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Μόλις ανοίξουν την Δευτέρα τα σχολεία, μετά από 15 μέρες θα φανεί τι θα γίνει.

Ο αριθμός των παιδιών που έχει εμβολιαστεί είναι μικρός. Θέλει μεγάλη προσοχή. Μάσκα και τήρηση αποστάσεων πρέπει να τηρηθούν. Τα παράθυρα στις τάξεις θα πρέπει να είναι συνέχεια ανοιχτά.

Η πρότασή μας είναι συνεργεία έξω από κάθε σχολείο για να εμβολιαστούν παιδιά”, είπε στο Mega η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Η μετάλλαξη Δέλτα είναι άκρως επιθετική και μεταδοτική συμπλήρωσε η κα Παγώνη φέρνοντας ως παράδειγμα τους εκδρομείς που γύρισαν από τις διακοπές, με αποτέλεσμα την έκρηξη κρουσμάτων.

Συνομιλώντας με διαιτολόγο ο οποίος αρνείται να εμβολιαστεί, η κα Παγώνη τόνισε πως «στην ιατρική δεν μιλάμε με προσωπικές απόψεις, αλλά με επιστημονικά δεδομένα. Όταν το εμβόλιο έχει περάσει στην τρίτη φάση, νομίζω ότι προσωπικές απόψεις δεν έχουν καμία σχέση. Δεν μιλάμε με γενικότητες.

Αυτή τη στιγμή τα επιστημονικά δεδομένα είναι στα χέρια του καθενός. Το εμβόλιο έχει περάσει όλες τις φάσεις, έχει εγκριθεί, έχουμε στα χέρια μας όλες τις παρενέργειες και τι έχει συμβεί σε όλα τα όργανα σε ποσοστά, και επιπλέον από τα χέρια μας έχει περάσει τόσος κόσμος με κορονοϊό, που η δική μου άποψη μετράει, και όχι η δική σας. Οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο φτάνουν σε ΜΕΘ, αλλά μετά ταλαιπωρούνται με προβλήματα και ακτινολογικά ευρήματα για μία ζωή».

Διαβάστε επίσης

Οικονόμου: Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ θα κάνει εξαγγελίες που θα αφορούν όλη την κοινωνία

Μητσοτάκης: Αποχαιρετούμε τον μεγάλο οικουμενικό Έλληνα της Ρωμιοσύνης

Μίκης Θεοδωράκης: Τεράστιο πανό προς τιμήν του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35